Ексклузивно! Сексбомба от кръга „Капитал” лъсна гола (СНИМКИ 18+)

0
1630

Сексбомба от кръга „Капитал“ лъсна както майка я е родила. Снимките на инж. Ваня Тучева са тотален хит в мрежата. Ако се чудите откъде е намерила 2 млн. евро, за да ги инвестира в своята интернет платформа – погледете пак снимките, по-добре…

Скандалната бизнесдама, както сама се определя инж. Тучева, е партньор на кръга „Капитал” и на Иво Прокопиев. Самата тя се хвали с това във Фейсбук и в нейния сайт it-farmer.bg. Миналата година тя се обяви за организатор на събития на президента Росен Плевнелиев.

Ето какво интервю е дала Тучева по повод партньорството си с „Капитал” пред… собствения си сайт:

 Инж.Ваня Тучева е най-известният български мениджър и PR. След презентацията й пред президента миналото лято в София тръгва шеметната й кариера. През 2000 година се дипломира с отличие в Датският колеж, специалност “ Икономика и маркетинг“ и изкарва стаж в Международен панаир Пловдив. Работила е за едни от най-големите мултинационални компании в България. Всяка нейна стъпка се следи под лупа и предизвиква медиен интерес. С всяка фраза блондинката успява да привлече вниманието върху себе си. Безспорно е най-обсъжданата българска знаменитост. Името и е спрягано до редица политици и мастити бизнесмени. Свързаха я дори с президента..

Г-жа Тучева не дава често интервюта и прецизно избира медиите, пред които да говори.Тя реши единствената медия, пред която да говори за партньорството й с „Капитал”, да бъде точно it-farmer.bg. Председателят на сдружението Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители сподели и други актуални неща, свързани с нейния живот – мъже, работа, семейство и скандали.

– Инж. Тучева, вярно ли е, че вестник „Капитал” ви е избрал за медиен партньор на събитието му за динамични МСП „Гепард” сред толкова медии и експерти-мъже в областта на икономиката, ПР, маркетинга в България?

– Да ,вярно е. Вестник „Капитал” постави логото ми и описание на организацията ми на страницата „Партньори” за събитието му за динамични МСП „Гепард”. Предизвикателството беше обмислено и осъзнато от мен преди да поема позицията „Медиен партньор на събитие на в. „Капитал”. Удоволствие е за мен и смятам, че всеки един мениджър на промотърска фирма и ПР, независимо дали е мъж или жена, трябва да ръководи фирмата, да я управлява и да работи в нея с цялата си душа и сърце. Ако не съумее да превърне хобито си в работа, тогава фирмата няма шанс да бъде толкова успешна.

– Поставиха логото ви и описание на организацията ви на страница „Партньори” на в. „Капитал”. Нямат ли много големи очаквания към Вас?

-Много съм щастлива, че успях да оправдая очакваинята на „Капитал”, както по отношение на моето представяне на евента за МСП в интернет 100 000 индивидуални потребители дневно, групите ми за бизнеса в социалната и професионална мрежа с над 400 000 потребители от цял свят и в базата ми от над 10 000клиенти, така и в развитието на работните ни отношения чрез резултатите, които показахме в продължение на почти 8 години. С всеки изминат месец ставаме все по-добри и по-добри. Аз съм горда, че заемаме една от челните позиции в продажбите на реклама в земеделието в България. Горда съм също така, че в.Капитал ми се довериха и ни направиха муедиен партньор на събитието за МСП „Гепард”, най-динамичните малки и средни компании в България с лого и описание на дейността ни на сайта на събитието. При продажбите на рекламата за МСП вече достигнахме 20% пазарен дял, което е един изключителен резултат за по-малко от 3 години работа. Пожелавам си да бъдем най-добрата фирма не само в България, но и в Европа. Да бъдем най-сплотения и успешен екип, с най-голям пазарен дял. Заложено ни е и сме обречени на успяваме!

– Непрекъснато Ви свързват с популярни мъже-свикнахте ли вече с това? Говори се, че сте омотали в мрежите си дори президента Росен Плевнелиев?

– Подобни спекулации с името ми будят вече неистов смях у мен. Слава Богу, че умея да съм над тези неща, иначе нямаше да излизам от съдебната зала, развенчавайки поредната ми „връзка“.. Не останаха мъже, с окито да ме свързват. Даже не знам дали ще има следващ..

– Няма как да не Ви попитам за Венелина Гочева, издателката на „Труд” и „24 часа”. Макар че от известно време сте спрели атаката си срещу нея, но май тя не се е отказала? Преди време се говореше, че сте имали тайна срещав Резиденция „Лозенец” в София, на която сте се разбрали, това истина ли е? Решението да приемете поканата на „Капитал” заради Венелина Гочева ли го взехте?

– Тази жена, никога не е била и няма да има честта да бъде фактор в моя живот! Това няма как да се случи, имайки предвид, че номерата и схемите са ми като латино сериал, а те на кой ли не са писнали вече..Мога само да й пожелая мъж и да бъде истински обичана, като от телевизионните сериали, това може би решило проблема с продажбите на реклама в „новинарските“ медии.

– Организирахте доста предизвикателно представяне на Вашата интегрирана информационна интернет-платформа за бизнеса в Резиденция „Лозенец”, за която новинарските медии изригнаха в интернет, смятате ли, че сте преминали границата?

– За времето, в което съм в медийното пространство, съм организирала вече безброй много презентации, но тази си я слагам на първо място в личната ми класация. Беше неповторимо изживяване, беше ни хубаво, беше ни страстно, емоционално и тези спомени и чувства няма кой да ми ги цензурира. Скандална е в очите на консервативните, злобарите я направиха световен проблем, а за другите е приятна провокация, носеща наслада за сетивата.

Вярвате ли на твърденията, че ваши зложелатели и конкуренти в бизнеса плащат на журналисти, за да Ви очернят? Съмнявате ли си в някого конкретно?

– Дори да е така, сега ще използвам Вашата медия като трибуна, за да им отправя следното послание: С действията си не можете да ме бутнете , само ми гъделичкате егото!

– Как Ви понася цялата тази известност? Буезспорно сте най-коментираната бизнес-дама и личност в България… Не се ли уморявате от цялото това внимание, всяка Ваша крачка да се следи и знае?

– Всеки сам избира пътя, по който да върви и трябва да бъде готов да плати цената за избора си. Така, че няма да ме чуете да се оплаквам, да се жалвам и да се правя на жертва. Негативите са много, но и позитивите не са малко. Това е съдба, която не е за всеки!

– Интегрираната информационна интернет платформа за бизнеса успя да се задържи в интернет, има си аудитория, вече шеста година и да регистрира 100 000 индивидуални потребители дневно. В групите за бизнеса членуват 400 000 члена, 1400 журналисти, посещават ежедневно профила Ви в социаната мрежа Фейсбук и професионалната Линкедин и вероятно сте щастлива. Пак Вие ли ръководите проекта?

– Вече сме във социалната мрежа фейсбук и в професионалната linkedin, за да сме по-близо до нашите потребители и за да им осигурим гъвкави и надеждни връзки 24/7. Определено фактите говорят сами за себе си…Изживяхме едно диво и вълнуващо лято, пожелавам си да бъдем най-сплотеният екип и най-успешната фирма, с най-голям пазарен дял не само в България, но и в Европа!

– Сърдят ли се някои от „колегите”, че сте „напориста бизнес дама”, присвоявате пазарния им дял и „отмъквате” клиентите им? Има ли някой, с който сте развалили отношенията си заради клиент? Кой смятате, че е най-големият Ви удар в бизнеса?

– Винаги ще има сърдити, тъй като това е бизнес. Привличането на нов клиент, недоволен от обслужването, което са му предложили в рекламната и PR агенция, медия или консултантска фирма или от ниските резултати на собственият му PR отдел, е неудобно за хванатите в крачка… А колкото до това, кой ги “ отмъква“- естествено, че това не е мое дело. Смешно ми е, когато някой живее с мисълта, че лично аз спя пред дома и офисът му, преследвам го с личният ми автомобил, за да го уязвя и „да му отмъкна клиент“! Имам си екип и това се доказва във всеки седмичен отчет, таблица, които попълват.

– Мислила ли сте да напуснете България и да се усторите в друга страна?

-Никога не съм се правила на крайна националистка и открито многократно съм признавала,че имам желание да живея в чужбина! Главната причина не е, че не ми харесва природата ни или забележителностите, които имаме, а хората, които ни заобикалят и това, в което превръщат средата около нас.

– Може ли да се каже, че сте намерили любовта? Изпитвали ли сте истинско чувство и с кого, ако не е тайна? Какво означава за Вас любовта?

– Хора, всички все за това ме питате! Аз съм обичала и винаги, ще обичам, но по-важното е, че самата аз съм се чувствала истински обичана и продължавам да се радвам на това усещане. Любовта не е непременно движещата сила в живота ми, нито вдъхновение, но е нещото, което ми напомня, че съм ценена и значима за някого, дава ти увереност, че правиш някого щастлив. Вече искам да родя дете!

– Искам да Ви запитам и за скандалния казус, който се завъртя покрай една Ваша обява в „Битак.орг”

– Ако въпросът ти е дали този казус трябва да доведе до извода, че съм проститутка- категорично не. Заключението е, че журналистическата гилдия се дели на няколко групи – порочни и неграмотни преписвачи, които съвсем не забелязаха, че обявата е фалшива, злобари, които я превърнаха в световен скандал, пренебрегвайки примерното ми поведение години наред ежедневно; и такива, които са широко скроени реалисти и знаят, че такива фалшиви обяви и колажи се публикуват ежедневно и се случват и на най-добрите – като мен!/ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук