ЕКШЪН НА МОРЕТО: Подивял след много алкохол руснак се заключи в тоалетната и отказа да излезе

0
320

Подивял руснак вдигна на главата си хотел в Созопол, обижда полицаи, а след това и уринира в помещението за задържане. Чужденецът от Санкт Петербург бил отседнал в хотел на ул. Одеса” в морския град. След употреба на алкохол и във видимо нетрезво състояние, той започнал да сипе ругатни, закани за саморазправа срещу жена, съобщи „Бургас ИНФО”.

След като очевидци се обадили на тел. 112 за поведението му, на място пристигнали екипи на полицията. Това обаче не укротило руснака, който излял куп думи и изрази като „глупак” и „много сте смешни” срещу полицейските служители. При задържането му в Районното управление-Созопол продължил с буйното си поведение, като е заявил, че желае да ползва тоалетна.

След като му е било предоставено това право, той се е затворил вътре и е крещял и блъскал, принуждавайки служителите да изкъртят вратата от пантите, за да го изкарат от там. По-късно, след като е бил затворен в помещението за задържане, е уринирал демонстративно вътре на пода, без да е искал да използва тоалетната.

Чужденецът работи в строителна фирма и е с висше образование. За отношението си към българските полицаи му е наложена глоба от 500 лева по Указа за борба с дребното хулиганство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук