НА КОСЪМ ОТ ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ: „Мерцедес” се вряза в мантинела на АМ „Тракия”, за щастие не премина в насрещното

0
1034

Скъп мерцедес, управляван от костюмиран мъж, се е забил в мантинелата на магистрала „Тракия” на 39 км от София, в посока столицата. Това съобщи „Флагман”, като се позова на очевидци  очевидци, които успели да снимат зрелищния инцидент.

По първоначални данни шофьорът на немското возило не е пострадал и в момента  говори със служителите на реда. Близо 200 метра автомобилът се е влачил по мантинелата и в момента той е качен отгоре й.

Причините за инцидента все още са неясни, но свидетели коментират, че вероятно заради високата скорост и мократа пътна настилка шофьорът е загубил управление над возилото. Цяло чудо, че колата не е прескочила оградата и не се е озовала в насрещното движение, защото при тази скорост би могло да се стигне до голяма трагедия.

На място има пристигнал полицейски автомобил, който е ограничил движението в едната лента. Шофирайте внимателно, ако пътувате в района.НА КОСЪМ ОТ ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ: „Мерцедес” се вряза в мантинела на АМ „Тракия”, за щастие не премина в насрещното

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук