Ето я родилката, която роди в такси. Оказва се, че е без брак и адресна регистрация

0
825

 

16-годишната Мирена Ангелова, която роди първото си дете в такси, на път към АГ-клиниката в Стара Загора на 18 август няма граждански брак. Мургавелката , която живее от 3 години заедно с таткото на първородното си момченце Атанас няма и адресна регистрация в село Малко Кадиево, установи репортерска проверка.

Двамата млади заживели на семейни начала само месец след като се запознали в родното й село Ветрен, община Мъглиж, където Мирена ходила на училище до пети клас.

Таткото Байрамали Филев е на 24 години.Вестта че е станал баща го застигнала в Австрия, където работел като мияч на чинии в закусвалня и веднага се завърнал, коментира кметът Теньо Тенев.

По думите му близките на момичето очаквали раждането да бъде на 4 септември, но нещата се ускорили. Селският управник няма обяснение защо свекървата не е повикала линейка, а решила с такси да отидат до болницата в намиращия се на 11 км областен център.

Самата Мирена не помни почти нищо от раждането. Болките по думите й започнали почти веднага след като влязла в таксито и няколко минути по-късно бебето се появило на бял свят.

„Не помня кой му сряза пъпната връв, видях само че свекървата го тупна няколко пъти по дупето за да изплаче!“, разказа лаконично невръстната майка. Поради липса на кърма бебето Атанас, което тежи едва 2,5 кг е на изкуствено хранене.

„Не искам да ме снимате, не давам ! Като ме видял по телевизията с бебето мъжа ми се обади и забрани повече снимки! Страх го е да не го урочасат лоши очи!“, заяви Мирена-След изписването на родилката и бебето, което ще стане до края на седмицата тя ще се настани в жилището на свекървата и втория й съпруг Атанас, на когото е кръстено момченцето.В двуетажната къща живеели петте по-малки от Байрамали братя и сестри.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук