Жена попадна в потоп с колата си! Това, което видя в огледалото за обратно виждане, я остави без дъх (снимки)

0
1381

Хладната нощ в Колумбия започва като всяка друга обикновена за Ерика Райт. Тя излиза на купон с приятели, а след това ги откарва с колата си по къщите им и тръгва да се прибира.

Само на пет минути от дома си, с Райт се случва нещо неприятно. Но това не е просто обикновен инцидент.

Според Ерика, „стена от вода“ е вдигнала нейната кола и я наклонила надолу към насип. Когато Райт се бори, за да излезе от автомобила, водата на улицата започва да се покачва поради необичайно проливните дъждове, причинили наводнения в Южна Каролина, Колумбия.

След като един циментов блок удря предното стъкло на Райт, а дърво притиска колата й, тя знае, че е време да се опита да избяга.

„Ритнах предното стъкло, разкри тя за WISTV .  – Но аз не можех да изляза през него, защото имаше  много отломки. Но аз не исках да умра в колата си, не исках майка ми да ме намери мъртва в нея. „

В крайна сметка, Райт излиза от колата през люк на покрива, но след това е пометена от придошлите води. Все пак успява да се хване за едно дърво.

Ерика казва, че е била във водата в продължение на почти четири часа, преди аварийни работници да й се притекат на помощ и да спасят живота й.

„Аз съм им просто много благодарна. Сега аз нямаше да съм тук без тях „, допълва тя.

Райт оглежда мястото на катастрофата с екипа на WISTV. Камерата снима останките от колата й, когато през парче от огледалото за обратно виждане тя забелязва златния си кръст на влажната земя.

За Райт, златният кръст, който тя е получила като подарък години по-рано, е повече от сантиментална стойност. За нея това е осезаемо напомняне, че Бог е реален и въпреки всичко, което й се случило, той я оставил да живее.

Когато новинарския екип на WISTV я пита какво е научила от това изпитание, тя признава: „Ние имаме само един живот и ако всеки мине през подобен ад, и  излезе жив от него, ще разбере, че не иска да изгуби живота си по такъв начин.“/ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук