УЖАСЕН СКАНДАЛ! Лъсна скритата връзка Ненчев – „Терем“ – Радан! Българската армия се превърна в куче – касичка на ДСБ!

0
1341

Опозореният военен минисктър Николай Ненчев е тайният касиер на ДСБ и Радан Костов (не е грешка).

Отбранителният шеф с присадената коса от две години прави неистови опити да отклони средства от държавния бюджет, за да налива пари в корпоративната партия, която Командира създаде, за да получава партийна субсидия.

Вместо да се занимава с дейността си като министър, Ненчев е насочил скромния си капацитет към правене на схеми, с които да налива пари на ДСБ.

Разкритието, че изпълнителният директор на „Терем“ Стоил Яков – шеф на националния предизборен щаб на ДСБ, е сключил договор за правна помощ с кантората на Радан Кънев – „Николова, Кънев, Калинов“, е само един от примерите в тази посока.

Кантората на Радан не може да се похвали с успехи в съдебната зала, но е лапнала за клиент апетитно държавно предприятие.

Въпреки че дружеството си има правен отдел, Яков предпочел да възложи услугата на външен изпълнител, а именно – на кантората на партийния си шеф.

И това, ако не е скандал?

Иначе в любимите си клозетни медии Радан се изкарва като борец срещу задкулисието. На практика, обаче излиза, че той е един от символите на задкулисието.

Във всяка уважаваща себе си европейска държава подобен скандал би завършил с незабавна оставка на замесените в него.

Тъй като едва ли Ненчев ще прояви достойнство и ще си тръгне доброволно от държавната софра, то Борисов на секундата трябва да го изпъди.

Крайно време е същото да се случи и с Петър Москов, който петни институцията с  инфантилните си действия насочени срещу пациентите./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук