Жива легенда: Проститутка спала с над 10 хил. мъже

0
2036

Точно 10 091. С толкова мъже е била австралийската проститутка Гуинет Монтенегро. Наскоро тя издаде книгата си „10 000 мъже и нагоре“, в която разказва за миналото си като момиче на повикване, пише британският вестник „Дейли телеграф“.

Гуинет е предлагала ласки във всички части на Австралия и често е взимала наркотици. В книгата си тя разказва за реакцията на семейството и близките й, когато тайната й професия излязла наяве. Част от роднините, с които не е била близка, престанали да общуват с нея. Някои нейни приятелки били изумени от нещата, които е вършила, и също прекъснали контактите.

Монтенегро разказва, че е имала и върхове, и спадове в миналото си, дори е станала жертва на брутално изнасилване. Тя опитала да си върне самочувствието именно със секс за пари. Подчертава обаче, че това не е валидно за всички секс труженички.

„Всеки трябва да бъде отговорен за собствените си избори, всеки се справя с трудностите и предизвикателствата по различен начин“, казва тя.

По-интересното е, че 10-те хил. мъже са минали през леглото й като „странично занимание“. Тя всъщност имала общественоприето занимание на пълен работен ден. По някое време дори се оказало, че е влязла в полезрението на данъчните, които решили, че е натрупала милиони недекларирани долари.

„Ще ми се! Повечето хора в този бранш, в това число и аз, се занимават с това, за да свържат двата края, не за да забогатеят. В крайна сметка се оказа, че платих повече, за да докажа, че обвиненията на данъчните срещу мен са неоснователни, отколкото спечелих като компаньонка“, изповядва се Гуинет Монтенегро.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук