Животни за секс се предлагат между 50 и 300 лева на час

0
15976

Нов хит сред перверзниците

Реститутки предпочитат дресирани кучета вместо мъже

Мажат с дрога пенисите на хайванчетата

Адвокатка се заклещи със санбернар по време на оргия в Бояна

Перверзиите на българите удариха нови неподозирани низини. Истински хит сред най-развратните нашенци достигна търсенето на… животни за секс. Стари и млади не се свенят да търсят услугите на дискретни фирми, които предлагат обучени в любовните ласки животинчета, установява шокиращо разследване.

Възрастна столичанка наско­ро се похвалила в зоомагазин, че пазарува, защото щяла да има гостенче на четири лапи. Всеотдайното същество идвало в дома й веднъж седмично, стоя­ло в просторния й апартамент час или два, но пребиваването си заслужавало, защото носело не само удоволствие за душата на госпожата, но и за тялото й – макар и със затихващи функции, то все още си искало своето.

Оказало се, че софиянката далеч не е единствената жена, която пазарува висок клас кучешка храна с чували. Вкусните гранули били давани в знак на благодарност за добре свърше­на работа, при това дискретна, на животните.

„Все повече дами над 40 години предпочитат кучешката компания вместо тази на мъже. И то в буквалния смисъл на думите. Публична тайна е, че съществу­ват фирми, където малки палета се обучават на разни сексуални мурафети. Тренировката им се осъществява от бивши циркови артисти или ветеринарни лека­ри. Психиката на животното не се различава много от тази на човек. Почнеш ли да го галиш, целуваш, то се привързва, отпуска. Едно към едно копира поведението на хомосапиенса и това го превръща в същинска душица за самотници. Кучетата се търсят предимно от жени и ползват в различни пози, не само в кучешката, както биха си помислили някои по-тесногръди граждани. Има дори книжки на­ръчници по темата на английски и немски език. Ако на някого му трябват, може да си ги издърпа от интернет. В Германия това е нормално. Там дори правните закони се промениха така, че има ли мерак, човек може да се ожени за козата си. У нас също се работи, но по друго направление. Тук клиповете с животни са забранени. Смята се, че да правиш любов с тях, е вид насилие над свободната им воля. Въпреки това има българи, които заснемат с видео зоофилията си. Друг е въпросът, че се притесняват да качват порното си”, разказва запознат с извращенията.f48459000

Освен самотни жени компани­ята на животни търсят дрогирани и обилно почерпени с алкохол господа. Те обаче държали жи­вотното да бъде овца или коза. Колкото по-големи били рогата на овцата или пръча, толкова по-забавна ставала веселбата. Миризливецът бил използван за нещо като тройка. Един от мъжете го държал за рогата, та да не бяга, докато негов другар по чашка го „оправял”. Изживяването си заслужавало, защото рогатите животни били дискретни, никога не се оплак­вали от главоболие, протриване, неразположение, желание за сън и каквито и да било други неща, присъщи за жените.

Като легенда се разказ­вала историята за млад мъж от софийското село Чепинци. Той толкова се привързал към една от козите на баща си, че всячески се стараел да угоди на хайванчето. Първо почнал да го примамва с хляб, после да се усамотяват двамата на сянка и ако се вярва на мълвата – бавно да разтрива вимето му. С времето връзката прераснала в истинска любов. Веднъж момъкът така се улисал в любовната игра, че силно дръпнал главата на рогатото и счупил врата му. Козата издъхнала в ръцете на любовчията, а той разплакан се върнал в селото.

Заразени от примера на този младеж, богати нашенци си устроили запой във вила в Бояна. Някъде след полунощ се оформила зверска оргия. Сно­шавали се хора с хора, човеци с животни, дори едно декоративно зайче го „отнесло”.

Куче от породата „Санбернар“ пък се заклещило в една от гостенките на вечеринката, мастита адвокатка. Тези псета тежат по около 100 килограма и са доста космати и масивни.

След като в продължение на половин час двойката жена-куче не могла да се отклещи, се на­ложило да извикат медицински екип. Така срамната тайна на дамата станала достояние на всички присъстващи, но това никак не я трогнало. Оказало се, че преди нея и други жени били изпитали удоволствието от „играта” с въпросния санбернар. Той редовно бил ангажиран от стопаните на къщата с една единствена цел – да забавлява гостите с „френски ласки” и секс. Големината и грапавината на езика му създавали предпостав­ка за удоволствие, което прос­тосмъртен с езика си нямало как да направи. Енергията му също не била за подценяване, както и времетраенето на самия акт. Медиците стигнали до извода, че кучето е бил свръхпревъзбудено и на финала не му е останало сила за нищо друго, освен да се заклещи.

„Публична тайна е, че богата­шите мажат с кокаин или друг вид наркотик члена на кучето, пръча, овена или каквото са решили. Половият орган се изпълва лесно с кръв, набъбва и после стават чудеса. А животните се раздават по животински – като за послед­но. И понеже сексът също им носи наслада, няма опасност да наранят партньора си, неза­висимо дали той е мъж или жена.

Екипи на „Бърза помощ” са се на­тъквали на какви ли не перверзни. От дупетата на овце са вадени малки шишенца, топчета за възрастни, дори прочутите нефертитени яйца, които служат за стягане мускулите на вагината при жените, арабски броеници, сини мъниста, че и пинг-понг. Всичко, което главата на перверзниците ражда, се пренася върху клетите животни. Пийналите и превъзбудени купонджии тъпчат анусите на хайванчетата, така както добрата домакиня тъпче коледната пуйка. Процесът никак не е хигиеничен, като се има предвид, че в същата дупка по­ставят и мъжкото си достойнство без предпази мерки, а после се оплакват от сърбеж с неизяснен произход”, разказва потресен столичен лекар от „Бърза помощ”.

Той споделя и историята на кучето Мечо, което било свръхинтелигентно четрилапо същество. Винаги с лъснат до блясък косъм, вчесано и накипрено с дамски фиби и ластици с пластмасови черешки. Мечо обаче бил ползван за различни секс услуги. Дейността му се пазела под прикритие, докато не станала беля.

Една вечер стопанинът на Мечо се прибрал в дома си леко почерпен. Двамата се завили под юргана и унесли в дрямка. Идилията траела до момента, в който мъжът изпитал неистово сексуално желание и решил да изненада песа без предварителна любовна игра. Усещайки напъна, Мечо се обърнал и ухапал с разкъсвания средния пръст на чорбаджията си.

Пострадалият незабавно по­търсил лекарска помощ, защото се притеснил, че може да хване бяс – все пак Мечо бил взет от улицата и обучен допълнително на специални ласки. Пред док­тора разказал какво точно се случило и споделил, че отдава животното под наем. На по-близки свои приятелки човекът, който работел като гробар в гробищния парк „Орландовци”, го давал за 25 или 50 лева на час. Мечо с удоволствие правел френска любов, ако преди това бил държан гладен, а минути преди сеанса щедро нахранен с пържола, кренвирши и или специални кучешки кокали, поставени в интимното място на жените.

70-годишни реститутки наемали Мечо за секс, като предварително го глезели с лакомства и галели, докато не заскимти от удоволствие. За тях мизата удряла три стотачки, защото се случвало песът да припада от любов. В такива случаи стопанинът му го прибирал на ръце в дома си, за да може да релаксира.

Военен станал зоофил №1

Най-възрастният български зоофил по неофициални данни отдавна не е сред живите. Старецът някога живеел край езерото Панчарево, където оби­тавал собствена ферма.

Там отглеждал десетки котки, кучета, кокошки и кози. Именно брада­тите посестрими на дявола били изкушение за мъжа, който някога работел като военен. След като се озовал с двайсетина заплати накуп в джоба, той побързал да напусне столицата и да се засе­ли в планината, където на спокойствие да се радва на живота.

С времето успял да разработи малко стопанство. Така към пенсията си добавял някой друг лев от продажбата на мляко и месо от животните. Особено привързан бил към пръча Миха­ил, а всяко козленце, заченато от неговия биологичен материал, кръщавал Михаил Вто­ри, Трети, Четвърти и така нататък. Женските отрочета носели съот­ветно имена Михаела Първа, Втора, Трета и т.н.

Съпругата на военния също имала мисия. Тя усилено шиела сутиени на козите, за да не

се забивали тръни по вимето им.

За да се плодят пове­че, дядото ги докарвал в състояние на стрес. Към 3 през нощта пускал хитлеристки маршове на животните, тропал с тенджери и издавал странни звуци. Добитъкът бягал на двора, а пенсионерът задържал в кошарата единствено любимия си Михаил. Именно в такива моменти се случва сношението между мъжа и козела, за което с времето се пръкнали и любовни легенди.

Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук