Забранено за лица под 18 години – порно скандал ! Не отваряйте тази снимка, ще ви шокира. Радан Кънев показва интимните си части на любовник!

0
2203

Ново сензационно доказателство за нестандартния интимен свят на лидера на ДСБ Радан Кънев извади пред БЛИЦ пианистът Павлин Цветков. Музикантът, който от години работи и живее в Белгия и Холандия, се свърза отново с нас, след като наскоро разказа кога и как политикът е имал връзка с брата на неговото гадже Моис Бехар – Филип. Той потвърди разкритията на рок легендата и гей №1 у нас Ицо Петрофф, както и преподавателят Силвестър Илиев, които първи споделиха подробности за хомосексуалните връзки на Кънев, по-известен в средите на различните с прякора Рада Дълбоката.

Той бе категоричен, че политикът напразно се опитва да се разграничи от близките си отношения с юриста Филип Еми Бехар, тъй като сам е бил свидетел на отношенията им, разиграващи се в любовно гнездо на ул. „Ген. Паренсов” 33 в София.

Скандалът с аферата на Кънев гръмна, след като председателят на Движение „ЛГБТ Идея” за хора с различна сексуална ориентация Ицо Петрофф разкри, че лидерът на ДСБ Радан Кънев, който развява наляво и надясно крайно разкрепостените си възгледи за всякакви права на хомосексуалистите, също е имал връзка с мъж – юрист, работещ в световната гей организация в САЩ на име Филип Еми Бехар. Разкрития за гей ориентацията на политика бяха потвърдени и от учителят Силвестър Илиев, който разказа, че любовникът му – компютърният специалист Юри Стоянов, му изневерявал с Рада Дълбоката.

Пианистът Павлин Цветков бе още по-категоричен, като предостави и снимка, намираща се в мобилния телефона на брата на гаджето му, с когото разкри, че Кънев е имал тригодишна афера. Кадърът бе показан от него директно, както е получен – на ММS съобщение на джиесем „Моторола”.

БЛИЦ си позволява да пусне тази снимка, само заради вълната от „доблестни” демократи, които незнайно защо отричат фактите, разказани открито от толкова хора. Не бихме си позволили да публикуваме подобен нецензурен кадър при други обстоятелства, но истината трябва да се разкрива, колкото и да е скандална, и именно това е задачата на истинските медии. А мълчанието на самия Радан Кънев и до днес по темата беше и е показателно.
Radan

– Г-н Цветков, защо показвате тази снимка и не ви ли се струва скандална тя?

– Истината не може да бъде скандална и не разбирам кога ще дойде времето и българите да разберат това. Отдавна не живея в България и съм свикнал на съвсем друг морал. Не съм се откъснал обаче от родината и ме боли за всичко, което се случва тук. Фалшив морал, фалшива култура и западащо образование. Това се случва точно, защото ни управляват фалшиви политици като Радан Кънев.

Аз съм бисексуален и не съм някакъв борец за правата на гейовете, но от години имам връзка с Моис и живеем на семейни начала на спокойствие в Холандия. Не се крием и обществото там ни уважава заради това. А тук всичко е фалшиво, както е тотално менте и този политик, който говори за демокрация, лустрация, честност и демаскиране, а самият той живее с ужасна маска. Затова показвам истината и нека да видим сега фалшивите му поклонници как ще отговорят. Ето това е той – Рада Дълбоката, която така да се каже ми беше снаха, тъй като имаше връзка с моя девер Филип, брат на моя любим.

– Имате ли съгласието му да показвате неговия телефон и тази снимка, която все пак е лична, каква е историята й?

– Имам го, разбира се, казах ви и миналия път, че Филип е космополит. Той работи като юрист в Световната гей организация и живее в САЩ, заради което и прекъсна навремето, когато замина връзката си с Радан. Той също е омерзен от театъра, който разиграва човек, с когото са били толкова близки. Донякъде го оправдаваше, че се опитва да чисти имиджа си, тъй като е политик, но все пак му е болно, а и е бесен на лицемерието му. Говорили са толкова пъти за това как властта има нужда от честни хора и са споделяли един и същи демократични ценности, а сега какво се оказва…

Затова самият той ми даде разрешение да покажа тази снимка, която е правена лично от Радан през 2006 г. Селфи с гъз. Филип е бил в командировка във Франция и са си писали съобщения на телефона, както и са си разменяли секси снимки. Той има и още подобни кадри, които ако прецени ще покаже, когато си дойде през март в България. Казах ви вече, че ще се прибира тогава и вече има резервирани билети, така че от първо лице ще разкаже за връзката му с Радан Кънев. Който тогава не беше такъв страхливец и говореше за чест и достойнство и колко има нужда от това в политиката, а сега виждаме какво прави.

– Вие виждали ли сте и другите снимки, за които говорите?

– Виждал съм ги още тогава, защото е нормално с Моис да си споделяме всичко и да си коментираме гаджето на брат му. Мога да кажа, че има и по-сочни снимки от тази, защото за тези години са си пускали много снимки и това е нормално в една връзка. Явно тогава Радан не е смятал, че ще промени вижданията си и един ден ще се отрече от чувствата си.

– А не мислите си, че сега ще бъдете обвинен, че това е фалшификат, а и качеството не е добро?

– С телефон опреди десет години е такова, вие го видяхте. А иначе е право на всеки човек да си признае или да не си признае. Но когато си политик и искаш да работиш за хората, трябва да си честен. Да кажеш, че си имал забежки, бил си на такава вълна, но сега си семеен, променил си се и и в крайна сметка истината е това, което ще ти позволи за работиш честно за обществото, без да се страхуваш от задкулисие и зависимости. Такова нещо обаче не чухме и това е истински скандалното, проумейте го вече./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук