Задникът е лицето на Николета, Божинов гази закона

0
1699

Светът тотално е полудял да се снима сам с телефони, таблети и каквото още намери. Селфи-манията порази родни и чужди знаменитости. Надпреварата за по-оригинално селфи тече с пълна сила, което понякога поражда доста комични фотоси. Дори бабите на село знаят за нашумялата мания и че рядко вече някой използва фотографи.

Различните селфита вече си имат и своята категоризация. Първият вид е селфи по холивудски – снимки без грим. Или почти. Тази мода е навлязла и при родните ни звезди, които често пращат целувки пред камерите, сънливи рано сутрин от спалнята си или след като са излезли от банята.

Родните и чуждестранните звезди умират да си правят и селфита по бански. Да се снимаш във фитнеса е толкова важно, че има такива, които заради селфито ходят на тренировка. В самото начало манията обхвана нежния пол, докато към днешна дата и мъжете са върли почитатели на модното течение. В заблуда сте, ако си мислите, че селфитата са запазена марка само на фолкпевиците, плеймейтките и манекенките. Някои от любителите на тази вълна могат да ви шокират, тъй като никой не е очаквал да ги види в тази „кифленска” светлина.

Представяме ви част от родните знаменитости, които предизвикаха интерес със селфитата си, както и тези, които използват телефоните си повече за снимки, отколкото за разговори.


Мъж целуна президента

1plevneliev.jpg
Президентът Плевнелиев се оказа леснодостъпен за снимки

Едно от най-популярните селфита е това на президента Росен Плевнелиев, който цъфта в нета с този скандален фотос. Няколко дни след гей парада в София през 2015 г. млад мъж документира срещата си с държавния глава. Снимката е направена на празника на розата в Казанлък на 8 юни.

Нашенецът показва своята любов или признателност към Плевнелиев, като го целува, а той гледа ведро към камерата и изглежда не се притеснява от необичайната ситуация.

Негативни коментари заляха социалната мрежа фейсбук заради скандалната снимка на Росен Плевнелиев. Всички се възмущават от неадекватното му поведение. Но какво може да стори човекът, след като искат да се снимат с него. Едва ли е очаквал, че ще се стигне чак до целувка. Друг е въпросът къде са гардовете от НСО, които трябва да го охраняват.


Благо и Есмер – нарциси

2blago.jpg
Благо и Есмер не си обръщат внимание и бракът им виси на косъм

Футболистът Благой Георгиев и любимата му Есмер Омерова са маниачени по селфитата. Вместо да получават похвали колко хубава двойка са, те провокират иронията на феновете. Гълъбчетата, които скоро ще станат родители, изглежда са по-влюбени в самите себе си.

Голяма част от времето, което прекарват заедно, преминава в това да се щракат сами. Надпреварата кой е по-голяма „кифла” и ще събере повече лайкове в социалната мрежа тотално е отдалечила двойката. Все по-рядко си говорят, а общуването им се е пренесло в инстаграм, където взаимно се лайват и коментират позьорските си фотоси.

Благо е спец в обработката на снимките и понякога прекалява с филтрирането на кадъра. Често дори може да бъде сбъркан с анимационен герой. Запознати издават, че докато до футболиста се промъкне и бъдещата майка, той гледа да хареса себе си, без дори да хвърли поглед дали жена му е излязла добре. Не са малко комичните фотоси, на които Есмер е в ужасяващ вид до половинката си.


Валери вози децата без колан

3valeri.jpg
Божинов демонстрира безотговорно поведение

Селфита на Валери Божинов с децата му Валери-младши и Никол го издадоха, че има случаи, в които не спазва закона и вози мъниците без предпазни колани. А понякога дори и на преднадата седалка.

По закон 3-годишната Никол трябва да е с детско столче, което явно е единственият недостатък на иначе лъскавия и скъп автомобил на нападателя на „Партизан”.


Ерна и Моника с кокоши дупета

4ernestina_i_monika.jpg
Ернестина Шинова и Моника Валериева станаха първи дружки след участието си във „ВИП брадър”

Кой е очаквал, че ерудираната Ернестина Шинова и Моника Валериева могат ще станат приятелки. Изглежда двете умеят да се забавляват заедно и да си правят интересни фотоси. От Моника нацупените джуки тип кокошо дупе не са нещо ново, което може да ни стресне. Но актрисата определено не остана незабелязана. Всъщност коментарите са, че жената на Андрей Слабаков скрито се подиграва на своята дружка. Неведнъж е скачала срещу момичета като Валериева, а пък във „ВИП брадър” се яви точно техен защитник.

Дали издутите джуки са с цел пародия и подигравка на нейната нова дружка, или пък Шинова е по душа кифла, която най-накрая е намерила сродната си компания – можем само да гадаем.


5nikoleta.jpgЗадникът е лицето на Николета

Вече никому неинтересната плеймейтка Николета Лозанова се чуди как да поддържа що-годе любопитството на лапетиите и обикновено най-лесното средство за това са фотосите, на които се снима сама. Обикновено акцентът пада върху гърдите й, които няма гражданин на страната, които да не е виждал. Може би заради последното тя отскоро набляга и върху задните си части.

Последните й селфита загатват лека промяна – значително по-наедряла пазва и повдигнато дупе накараха всички в шоубизнеса да шушукат, че НиЛо е ходила за пореден път при пластичния си хирург.

Мълви се, че Лозанова е посетила една от най-реномираните клиники в Турция. Бившата на Божинов може спокойно да спечели класация за самовлюбен човек, който не спира да се снима – в банята, във ваната, под душа, в асансьора и къде ли още не.


Григор Димитров е мъжката кифла

6grisho.jpg
Гришо си направи цяла фотосесия по време на визитата си в Античния театър в Пловдив

Интернет пространството е залято от селфи снимки на известния тенисист Григор Димитров. Немалка част от времето си той прекарва, насочил смартфона към лицето си. Запечатва на фотос почти всяка своя стъпка, която непремено споделя с многобройните си почитатели в социалните мрежи. По брой снимки е голяма конкуренция вече на Валери Божинов и Николета.

Цяла фотосесия си направи по време на визитата си в Античния театър в Пловдив. Собственоръчно се нащрака във всякакви пози, които бързо заляха медийното пространство. Не са малко и селфитата му с бившата приятелка Маша. Винаги обаче той снима, а Шарапова позира. Това издава крастата на тенисиста и доказва, че правенето на селфита не е само за нежния пол. Фенките пък са доволни и чакат с нетърпение всяко ново щрак на звездата.


7darina.jpgДарина е като пластмасова кукла

Дарина Павлова позира така, все едно си прави сама снимката. И на пръв поглед успява да заблуди. В отражението на огледалото се вижда, че всъщност зад апарата стои млад и красив мъж. Напълно възможно е Павлова да е целяла съвсем ненатрапчиво да подскаже поредния си млад любовник.

Докато бе жури в „България търси талант”, всички от екипа обсъждаха нейната мания да си прави селфита с кой ли не – с водещи, жури, участници. „По едно време ни беше писнало. Снима по няколко пъти, докато не се хареса. Всеки път искаше отново и отново, за да си покаже новата прическа и тоалет”, казва човек от екипа на култовото шоу.

Тя е цар и на филтрирането на снимки и държи винаги да изглежда ненадмината. В повечето случаи наподобява пластмасова кукла. Но годините на никого не прощават, а да свикнеш със старостта е най-болезненото нещо за една жена.


Евро се щрака на операционната маса

8kateto_evro.jpg
Катето Евро се запали по селфитата и не пропуска място, на което да не се щракне

Известната и обичана актриса Катето Евро се подложи на операция за коригиране на зрението и веднага след това успя да си направи селфи с лекарите.

Майката на Сашо Кадиев страдаше от астигматизъм и решението за операция не бе никак лесно. Убеждават я нейни приятели, собственици на очна клиника. Процедурата бе заснета и от предаването „Усещане за жена”, което Катето водеше и все още чака няколко неизплатени заплати.


Криско се прави на Михаела Филева 10krisko.jpg

Тази сладурана всъщност е сладур. Точно така. Това е известният рапър Криско по време на участието си в „Като две капки вода”.

Е, трудно бихме оприличили на коя звезда са го маскирали, но продуцентите твърдят, че това е попсензацията Михаела Филева.

Явно габровецът е искал да запамети този си образ, който се слави с най-лошата имитация за цялата история на предаването досега. На заден план се вижда и актьорът Ненчо Балабанов, чиято маскировка не е толкова променена и лесно може да бъде разпознат.


Ники Михайлов си снима зъбите

11mihailov.jpg
Михайлов показва как се мият зъби

Вратарят Ники Михайлов е другата мъжка кифла, която залива феновете си с нови и нови селфита. Едно от най-интересните и впечатляващи такива е това, заснето докато си мие зъбите в банята. На какво ли не са готови родните звезди, само и само да попаднат в медийното пространство?!

Оказва се, че футболистите са по-големи кифли, отколкото плеймейтките. Коментарите в Интернет не стихват, а повечето съветват ритнитопковците да обръщат повече внимание на футбола и по-малко на самовлюбената мания да се снимат в различни идиотски пози.

Михайлов има кифленския акцент, който си личи във всяка една снимка.


Галена стана арабска принцеса

12galena.jpg
Галена релаксира в Абу Даби през януари

През януари Галена се отдаде на заслужена почивка в Абу Даби заедно с мъжа си Галин. Цялата забулена в бяло, Галка се нащрака в екзотичното емирство, а феновете й веднага я възвеличаха, че фереджето много й отива и е истинска принцеса.

Не можем да подминем факта, че Галена бая си играе със снимките и пуска само обработени кадри. На повечето от тях изглежда с нереално гладко лице, което съществува единствено по рисунките. Снимките на изпълнителката на „Една жена” до такава степен са изкривили представата за реалния й образ, че феновете й вече не я разпознават по участия.

Красимир КРАСИМИРОВ,ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук