Закопчаха двама перничани, крали гориво

0
484

Пернишки полицаи задържаха двама за кражба на гориво, единият от тях бил обявен за национално издирване. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Перник.

Вчера, около 10 минути след полунощ, бил получен сигнал във Второ РУ, че неизвестни източват гориво от леки автомобили, паркирани пред блок на ул. „Клемент Готвалд”. Униформените реагирали незабавно и на място задържали 20-годишния М.М. от Перник и столичанина Т.П., на 39 г., обявен за общодържавно издирване от столичното Девето РУ.

Иззет е автомобилът,марка „БМВ”, на двамата, с който са се движели и прекарвали откраднатото. Задържани са за срок от 24 часа с полицейска заповед, а след провеждане на процесуално-следствени действия Т.П. ще бъде предаден на столичната полиция. Гастрольорът е познат на органите на реда с кражби, грабежи, унищожаване и повреждане и е осъждан.

М.М. е известен с хулиганство и причиняване на средна телесна повреда. Започнато е досъдебно производство и работата продължава под надзора на Районна прокуратура – Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук