Запалиха трактори на арендатор

0
1224

Две селскостопански машини, собственост на мъж, наскоро установил се като арендатор в село Калояновец са били запалени, съобщиха от ОД на МВР-Стара Загора. Сигналът на телефон 112 за пожар в двора на някогашното ТКЗС е получен към 04,10 часа на 29 март. Огънят е унищожил изцяло трактор „Беларус“ и предните гуми на трактор Т-150- Техниката е собственост на Тодор Велев – Американеца, който отрече да е получавал заплахи.

„Изненадан съм от стореното, има много хора, на които съм помагал, има и такива, които ми дължат определени суми, но не смея да посоча някой с пръст. Отчайваща е злобата в българина.

Унищожената техника няма да ме събори като земеделски производител, обработвам над 2 000 дка, изкупувам още земи. Бил съм по цял свят, от Америка да пращах пари , за да съградят новата черква в старозагорския квартал „Зора“.

Сигурен съм, че стореното зло ще бъде отмъстено. Не от мен, а от силите, които ръководят земните дела!“, коментира мъжът по телефона.

Образувано е досъдебно производство за умишлен палеж, на този етап то е срещу неизвестен извършител, лаконично уточниха от ОД на МВР./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук