Запознати с разследването: Мейзер и Ники не са правили секс от година! Лъжите й пропадат една след друга

0
1767

Анита Мейзер е убила своя съпруг Николай, без да са правили секс, разкриха запознати с разследването. С това се опровергава версията на миската, че фаталният край е дошъл след любовна игра, пише в. България днес.На местопрестъплението е открита сексуална играчка тип примка. В своите обяснения Мейзер твърди, че по непредпазливост атрибутът за садо-мазо изпълнения предизвикал смъртта. По този начин тя може да пледира за по-ниска присъда в рамките между две и осем години. Все още се изчаква анализът на аутопсията, който да установя дали е имало сексуален акт и да уточнят точната причина за смъртта.

„Двамата със сигурност не са правили секс”, разказа източник, запознат с досъдебното производство и допълва: „Те нямаха полов живот. Може би правеха секс веднъж в годината. Вероятно секспримката е била само камуфлаж, колкото да оправдае смъртта му като инцидент. Движеха ги общи интереси, а не любовта”.

Анита Мейзер се изявява като бизнес дама зад океана. Именно в САЩ се запознава с културиста, който е наричан Ник от своите американски дружки. Двамата сключват брак в Лас Вегас. По това време миската върти две фирми, които са записани на името на нейния баща Неделчо. Таткото има американско гражданство. Това му позволява да регистрира компаниите на свое име. Според запознати навикът да ползва баща си като подставено лице е започнал още от България. В началото на 90-те години на миналия век Анита открива два магазина за дрехи, чанти и козметика „Панда 1“ и „Панда 2“ във Варна. Те също са записани на името на нейния родител. Бащата Неделчо движи и имотните й сделки у нас. От името на дъщеря си той впоследствие купува и терена, върху, който е вдигната фаталната кооперация в Евксиноград, където става убийството.

Преди три години Мейзер най-после решава сама да си движи делата и моли баща си да й прехвърли активите на дружествата. Той отказва заради влошените отношения с дъщеря си. Твърди се, че повод за скандала е връзката на Мейзер с най-добрия му приятел. Излъганата миска веднага завежда дело срещу своя родител, но го губи, обясняват запознати. Таткото атакува с контраиск на стойност 500 000 долара. Покрай делата и съдебните разходи Мейзер остава без средства, а на нейно име се трупат дългове. Имуществото и сметките й са запорирани. Точно тогава се намесва Николай Димов. Той удря финансово рамо и покрива дълговете. Уговорката е Анита да му върне парите, след като си вземе наследството. Съдебните спънки обтягат отношенията между бащата на миската и съпруга й. Миналата година двамата дори стигат до бой при случайна срещу в центъра на Варна.

Пред чужди хора таткото нарича своята щерка с обидни квалификации. Мейзер не остава длъжна. В свое интервю тя споделя, че „не иска да чува за майка си и баща си“.

„Интересът между Николай и Анита беше чисто финансов”, обобщава източникът и продължава: „Може би на Ник му е писнало да бъде спонсор и непрекъснато да оправя бакиите на жена си. Вероятно това е провокирало конфликт между тях, който завърши трагично”.

Според запознати Мейзер и до момента продължава да опитва да си върне богатството от своя баща. Наскоро тя дори е пратила български адвокат в САЩ, за да наглежда работата на тамошните й защитници. Юристът, чието име е Петър, се очаква утре сутринта да кацне отново у нас. Веднага след това той ще поеме и защитата на Мейзер по обвинението в убийство на съпруга й.

Показания на продавачка са разбили окончателно версията на Анита Мейзер, че чужди хора са убили съпруга й Николай Димов. Първоначално миската обяснила на разследващите, че в нощта на трагедията двама приятели на Николай са ги срещнали пред дома им на прибиране. Тримата се заприказвали, а тя от скука решила да отиде до близък денонощен магазин. Половин час по-късно се прибрала у дома и заварила Димов удушен на дивана. Още на сутринта криминалисти започват да проверяват версията на Мейзер и издирват магазинерката. На въпросите на ченгетата продавачката обяснява, че търговският обект затваря привечер и не е работил в 2,30 през нощта. Тя познавала скандалната миска, но не я е виждала от седмици.

Обясненията й веднага са показани на Мейзер, която е принудена да признае, че се е прибрала с Николай, и последвалите си действия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук