Захари Бахаров – баща за пример

0
1393

Мутра в киното, супертатко в живота!

Актьорът Захари Бахаров е баща за пример и се раздава докрай за децата си, видя „България Днес“. Актьорът беше засечен на разходка в Борисовата градина в столицата в компанията на жена си – актрисата Диана Алексиева. Около двамата щастливи родителите обикаляше и 3-годишната им дъщеричка Кая.

В района на стадион „Българска армия“ Бахаров показа, че екранният му образ на мафиота Иво Андонов ни най-малко не го е променил в реалния живот. С безкрайно търпение актьорът обясняваше на момиченцето си как да кара колело. „Първо завърташ с левия крак, а после с десния. И после пак ги повтаряш. Обаче не забравяй да ги редуваш“, обясняваше Захари пред одобрителния поглед на усмихната си жена.

Бахаров беше захвърлил стилните костюми на мафиот №1 и се разхождаше спокойно по дънки и тениска, а Диана също беше заложила на дрескод „неглиже“. Разходката на актьора в Борисовата градина се превърна в истински хит за останалите хора, които не отлепяха поглед от екранния си любимец.

Слънчевият следобед се оказа един от малкото, в които Захари и Диана намират общо свободно време за разходка в парка. Алексиева споделя, че малката Кая се гледа много по-лесно като второ дете. Братчето й Макс, който е на шест години, скоро ще стяга раницата за училище.

Семейството в Борисовата градина

Малката Кая наскоро отпразнува третия си рожден ден. Тя се появи на бял свят на 27 март 2013 г. – навръх Международния ден на театъра.

Бахаров и Алексиева с малката Кая

Бахаров споделя, че популярността не му пречи и единствено не позволява да му отнема от времето с децата. Когато е с тях, не се снима и не разговаря с никого. и докато с Макс се боричкат и говорят вече на мъжки теми вкъщи, то с още малката Кая обичат да се гушкат и учат на първите важни неща в живота.
Захари е категоричен, че е хубаво колегите му актьори да запазват детското у себе си. Така артистите ще успяват да пресъздадат много по-широк набор от характери и емоции.
След раждането на Кая екранният Иво Андонов сподели, че основната тежест по отглеждането на Максим и дъщеричката пада върху съпругата му. Тогава грижовният баща обяви, че се изживява като много печен татко, но всъщност не бил. Въобразявал си, че много разбирал нещата, а в действителност не било така и се паникьосвал лесно./бгднес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук