Защо отказах участие в „Часът на Милен Цветков“? 2

0
867

След като вчера в „Защо отказах участие в „Часът на Милен Цветков“?“ ви разказах и показах основният си аргумент да не се хващам на капаните на този продажник изведнъж се сетих и реших да ви осветля още едно показателно събитие от житието на това мекере.

Ще ви припомня, а който не е успял ще види за първи път, една стара фотография от личния архив на „журналиста“ Минилен. (За първи път съм ви я показал преди малко повече от две години в „Какво крие в биографията си роден висш ядрен мафиот?„.)

Въпросното фото той е дарил за пропагандни нужди, да бъде публикувано в тържествения брой на ведомствената периодична брошура на АЕЦ „Козлодуй“, която се нарича „Първа атомна“, по случай 40 годишния юбилей на предприятието, през есента на 2014-та г. Целият тържествен брой на брошурката можете да видите от ТУК (28 страници PDF формат), а на страница 19/28 можете да се насладите на интервюто на „журналиста“, озаглавено „Спомен от детството“.

След това сами можете да си зададете и отговорите на въпроса – Как едно създание, което от детството си е закърмено да обича и обожава всичкото АЕЦ, по всичките земни кълбета, може някога да ви информира обективно и безпристрастно, от екрана на „медията“, в която се е разпищолил?

Непосредствено след името ми можете да видите кратко, две минутно видео, на което се вижда ясно събитието, за което бях поканен да коментирам, но категорично отказах.

Георги Котев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук