ЗВЕРСТВО! Нерез изнасили и уби 15-годишна ученичка, родителите му изхвърлили трупа в контейнер

0
1577

Полицията във Волгоград е задържала убиеца на 15-годишна ученичка. Жестокото престъпление шокира целия град. Момичето излязло от дома си в неделя около обед, но вечерта не се прибрало вкъщи. Притеснената майка веднага се обадила в полицията – телефонът на дъщеря й бил изключен, а момичето никога не закъснявало вечер. Само след часове мъртвото тяло на девойчето било намерено изхвърлено в контейнер за боклук.

Задържаният днес 31-годишен мъж е съсед на момичето, с дълго криминално досие. Според съдебните експерти жертвата е била задушена като преди това е била подложена на сексуално насилие. Предполага се, че нерезът е запушил устата й с кърпа, за да не вика и момичето се е задушило. Жестоката гавра станала в апартамента на мъжа, т.е. в непосредствена близост до нейния дом. Според версията на следствието маниакът хванал момичето във входа, насила я завлякъл до апартамента си, а когато удовлетворил нагона си, я пъхнал под леглото.

Когато родителите на насилника се прибрали и видели тялото на убитото момиче, решили да скрият следите на престъплението и изнесли трупа навън, след което го изхвърлили в контейнера за смет.

Превод: ПИК 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук