Ива Екимова стана мъжемразка

0
1515

Ива Екимова определено няма късмет в любовта, след като се раздели с Петрозар, с когото уж стягаха сватба. Повече от година не са заедно, но известната пиарка все още не може да преодолее мъката и разочарованието си от неверния си мъж, който най-безцеремонно я изрита от живота си и я замени с друга. Близки до вдовицата на Дими от „Сленг” издадоха, че блондинката е станала мъжемразка. Не се доверява на мъжете и все по-трудно общува с тях.

2_ekimova.jpgВечно усмихнатата Ива е посърнала и загубила вкус към живота. Дори спряла да изпълнява домакинските си задължения. След раздялата не е влизала в кухнята си нито веднъж. Твърдо отказва да готви. С дъщеря й Дара го карат само на поръчана от ресторанти храна.

Екимова глезила своя Петрозар с всякакви кулинарни изкушения, но дори това не го задържа при нея. Оттогава се зарекла, че повече няма да се раздава за нито един мъж. И от прекрасната готвачка, която приготвяла собственоръчно дори пюретата на щерка си, докато била бебе, сега няма и следа.

Блондинката все още боледува по Петрозар, който се залюби с Лилия Иванова. Преди време адашката на естрадната легенда работела към рекламния отдел и „Връзки с обществеността” на първата мобилна компания у нас. Екимова не може да се примири с наличието на съперница и че под носа са й отмъкнали мъжа.

Тя самата все още не е намерила заместител на приятеля на загиналия си съпруг, с когото се канеха да си имат свое дете. Все още точи лиги по напомпаното тяло на благоверния си и се надява страстта му към чуждото бързо да се изпари.


2_ekimova__dimi_i_dara.jpg
С Дими и дъщеря им Дара

Разплака щерка си на рождения й ден

Ива Екимова натъжи дъщеря си навръх личния й празник. Тя реши да честити рождения й ден пред всички в социалната мрежа, където сподели съкровени неща. „Знам, че повече от всичко искаш да чуеш: „Честит рожден ден, момичето ми!“ от тати… Но… Повярвай ми той празнува раждането ти, на което присъства не само като брилянтен лекар”, написа във фейсбук Ива и така бръкна в раната на талантливата Дара. „Довери ми се – най-доброто предстои!

Ще се превърнеш в забележителна личност, а множество човеци ще искат да са в обкръжението ти! Слушай сърцето си и искай силно! Защото, каквото пожелаеш, вече се е случило! Знаеш го, нали?”, продължава с прочувствената си изповед майката, която в последно време го е ударила на спомени и чувства. Не спира да публикува снимки с Дими от „Сленг” и да тъгува за най-голямата си любов в живота, която загуби едва 7 години след като приказката им започна./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук