Извънредно в ДЕЙЛИ ПРЕС! Адв. Хаджигенов скандално: Цацаров и Сарафов превърнаха разследването в Нови Искър в медиен цирк

0
2150

„Присъствието на главния прокурор и неговия заместник на огледа на убийството в Нови Искър е безпредметно не само от правна гледна точка, но и пречи на разследването. Цацаров и Сарафов го превръщат в медиен цирк“. Това коментира пред сайта „Фрог нюз“ адв. Николай Хаджигенов.

„Нарочването на някого без доказателства, набеждаването му за убиец говори, че МВР отнема ролята на съда, на разследващите органи. Най-вероятно ще убият някого или ще намерят някой умрял от глад и студ и ще го обявят за убиец. Това е пълна аматьорщина.

Разследването на тежко престъпления не се прави по този начин. Криминалистите имат думата, събират се доказателства по надлежния ред, прави се анализ. Вместо това наблюдаваме милиционерска работа – влизат с шутове някъде, намират първите срещнати криминално проявени в района и ги погват.

У нас няма нито едно разкрито поръчково престъпление, а само битовите случаи – кражба на апартаменти и т.н.,“ каза още адв. Хаджигенов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук