Първо в DAILYPRESS.bg TV! Ексклузивни подробности за среднощната акция в „Дружба”, където е живял убиецът Росен Ангелов! (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

0
13020
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер на място: Ива ДИМИТРОВА, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ – КВ. „ДРУЖБА“

Екип на Информационна агенция „Дейли Прес“ оставя на място през цялата нощ да следи внимателно всичко най – важно!

В столичния квартал „Дружба” продължава да има засилено полицейско присъствие. В района около бл. 29 има няколко буса и над 15 патрулки.

Това съобщават изпаднали в паника обитатели на квартала, които разказват за случващото пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“. По думите им, полицаите са евакурили входа, където Росен Ангелов е имал апартамент и обикалят района. Обитател на блока разказва през „Дейли Прес“, че са разрешили живущите да влязат в съседния вход, за да не седят на студа.

Информацията за акция на МВР до момента не е официално потвърдена и се базира единствено на разказите на живущи в квартал „Дружба”.

Те разкриват още пред екип на агенция „Дейли Прес“, че днес от обяд се е наблюдавало засилено полицейско присъствие, което се е увеличило вечерта и полицейските автомобили са се събрали пред бл. 29. Според различни коментари на интернет потребители, по-рано мъж е написал, че е познавал Росен Ангелов и преди известно време той действително е живеел във въпросния блок.

Следтова, притеснен, мъжът е изтрил коментара си. Други потребители разказват, че по-рано днес униформени са обикаляли района на езерото в „Дружба” и са извършвали оглед на района. 

ОЧАКВАЙТЕПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС (www.dailypress-bg.com)!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук