ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Поне 1-2 часа движението в района на пожара в ж.к. „Красна поляна“ ще бъде затруднено (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
9711
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС СОФИЯ / „Красена поляна“

Поне 1-2 часа движението в района на пожара в ж.к. „Красна поляна“ ще бъде затруднено. Това каза пред журналисти гл. комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

„Използвам случая да благодаря на колегите от полицията за организацията, която създадоха по безопасността на движението. В същото време призовавам всички граждани – нека бъдем по-внимателни“, добави той.

„За мен най-важното беше да няма опасност за хората, за близките сгради. Благодаря много за реакцията на пожарната, моите колеги от аварийното звено са тук. Те ще останат тук до края“, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова, която също е на мястото на пожара.

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“

„Осигурихме допълнително водоноски, за да подпомогнем пожарната и се надявам постепенно да приключим. Няма никаква опасност за хората наоколо и в квартала включително. Надявам се в скоро време да приключи цялата ситуация“, добави Фандъкова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук