Извънредно в DAILYPRESS.bg! Журналистът Тодор Стефанов в сензационно интервю пред БУРГАСКИ НОВИНИ НА ДЪНОТО! За последната си любов: Той умря (СНИМКИ)

0
682477

Моят живот винаги е бил много истински, защото всичко, което ми се е случвало по някакъв начин, е изкарвало истината най-отгоре. Независимо от това, което се пише за мен всеки ден от хора и медии които ме мразят. Това заяви пред „Бургас новините“ скандално известният български журналист Тодор Стефанов.

„Мен никой не ме е съсипал. Ако някой, който ме е съсипал, това съм самия аз, че изборът ми беше този да съм журналист“, допълва репортерът на агенция „Дейли Прес“.

Журналистът споделя, че заради любовта си забравя за сестра си, за работата си. „Заради това загубих и самочувствие. Много неща… Когато се превърнеш в черната овца, всички ти обръщат гръб“, казва Тодор и добавя: „Сега вече се отдалечих от така наречената любов. Вече не съществува за мен. Съжалявам за нея. Бяха ме излъгали или аз бях излъгал себе си… Сега вече това няма значение. Сега съм щастлив и свободен 19-годишен младеж, човек, който има време за работа, за сестра си и за себе си“.

Журналистът разкрива, че „голямата му любов“ приключила преди 7 месеца. Всички негови приятели го разубеждавали – махни се, не е за теб. Но наш Тодор слушал единствено само себе си. „Не искам нито да го виждам, нито да го чувам. За мен той вече не съществува. Той умря“, лаконичен беше той по телефона.

Стефанов разказва и за първия си арест преди четири години. Двамата се сбили, след като Александър го обидил. „За това влязох за първи път в полицията… А на него му пожелавам, когато отново има връзка с други, да не прави същите грешки, които е правил с мен“, добавя той.

Известният журналист казва, че посегнал за пръв път към дрогата на 17  години. „Чувствах се много самотен. След като се разделих с мои близки хора… Всички новини и медии крещяха – Тодор Стефанов от сайта „Скандалните новини“ е наркоман, лъжец“, сподели още Тодор.

„Аз си позволих да падна. Психически, физически. Не го пожелавам и на най-големия си враг това, което изпитах“, не крие сълзите си Тошко.

„Бях предаден, от хората, които ми бяха най-близки. Но не се срамувам от това. Никой не е застрахован в този живот. Дори след  тези проблеми, които имах с дрогата…, аз си причиних много проблеми. Главата ми беше „изтръпнала“ с проблеми. Беше ме много страх и си представях как сестра ми е пред мен, казвах си: „Голям съм тъпанар! Как можах да си го причиня“. А най-голямата ми вина беше, че обикнах. От пръв поглед. Наистина много го обикнах!“, споделя още журналистът.

Тодор Стефанов е категоричен – страхът убива. А приятелите – са се превърнали в предатели: „Най-големият предател бях аз към себе си. От мен ме заболя най-много. Другите си тръгват, аз оставам.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук