ИЗВЪНРЕДНО В DAILYPRESS.bg TV! Красимир Каракачанов: Колегите от ГЕРБ, чиито министри са подали оставка, все още не са предложили нови (ВИДЕО)

0
5069

Репортер на място: Бойка БОНЕВА, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – Министерски съвет 

Колегите от ГЕРБ, чиито министри са подали оставка, все още не са предложили нови. Това каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по време на брифинг след коалиционен съвет в отговор на въпрос дали е ставало дума за пари в разговора по време на съвета, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

 Той поясни, че в коалиционното споразумение е фиксирано, че се обсъждат промени. „Колегите от ГЕРБ, чиито министри са подали оставка, не са предложили нови. Следователно промени няма, които да бъдат обсъждани. Ще обсъдим в понеделник необходимо ли е първият, вторият, третият министър да подаде оставка. Евентуално, ако колегите от ГЕРБ имат предложения за всеки един от пресорите, персонално ще ги обсъдим и тогава заедно ще вземем решение“, каза още Каракачанов.

По отношение на исканата по-рано промяна в ръководството на ПГ на „Обединени патриоти“, Каракачанов заяви, че групата има председател и той се казва Волен Сидеров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук