ИЗВЪНРЕДНО! ЕКШЪН в „Капитал“! Синът на скандален ексдепутат нахлу в редакцията на Галя и Иво Прокопиеви! Наследникът на Агов скочил на журналисти за статия за Петър Москов!

0
1512

Истински екшън се е разиграл в редакцията на „Капитал“ и „Дневник“ на тихата столична улица „Иван Вазов“, научи ПИК от очевидци.

Преди няколко дни в офиса на бутиковата медия нахлул синът на бившия депутат от ДСБ Асен Агов – Йордан. Младият мъж обиколил бюрата и с гневен тон започнал да търси обяснение за статия публикувана в „Дневник“, че се очаква Петър Москов да оглави партията-джудже ДСБ.

„Кой е писал тази статия. Вие Москов ли защитавате?“, крещял Йордан, когото татко му нарича и Йоко.

Журналистите от маломерната откъм интерес медия буквално си глътнали бедната граматика. Те били толкова учудени, че не успели да реагират.

Овчедушието им превърнало скромния на вид Йордан Агов в същински Нерон, който едва не изпепелил старинната кооперация, която в „Капитал“ ползват не само като работно място, но и като кухня.

Активните борци за свободата на словото Галя и Иво Прокопиеви не посмели да обявят на скромната си аудитория, че са имали неканен гост. Явно са се чувствали гузни и не са искали да дават гласност на позора.

На всичкото отгоре Прокопиеви дали възможност на Агов да пусне Право на отговор след публикацията, която лансира Москов като наследник на Радан Кънев.

Явно крилата на малкия Йордан са били подсилени от позицията, която в момента заема – Агов, който е съветник на външния министър и потенциален кандидат за посланик на България в САЩ.

Вероятно Йоко се готви за лъвски скок в политиката. В едно от последните си интервюта той твърди, че първо иска да стане премиер, а след това да се пенсионира като президент.

В момента Йордан Агов е лидер на ДСБ-Средец, остават му само няколко стъпки, за да сбъдне мечтата си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук