Извънредно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Човек от Министерски съвет удари журналистка край Пловдив, Бойко Борисов го смъмри (ВИЖТЕ КОЙ Е ТОЙ)

Тежестта на замаха била причинена неволно

0
73993
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Разглеждането на могилата гробница край Пловдив беше белязано от грозен инцидент, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“. Любомир Методиев по-известен като човека мутра от пресслужбата на Министерски съвет посегна и удари в ръката журналистка. Коресподентката на национален всекидневник била в близост до мъжа и правила снимки на могилата, а той пожелал да не бъде сниман и тръгнал да посяга с ръка с метален микрофон.

Това довело и до удара по жената. 

По време на инцидента премиерът Бойко Борисов е разглеждал археологическите разкопки, но разбирайки за случилото се на метри от него е отправил сериозни забележки към Методиев и му е наредил да се извини на колежката си незабавно. Доста по-късно репортерката е получила писмено съобщение със следното съдържание: 

Техни колеги, присъстващи на сцената, поясниха, че пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ Методиев е нервничил и непрекъснато  е настоявал журналистите да не бъдат допускани до върха на могилата.

Пред премиерът посегналият служител се оправдал, че микрофонът изхвръкнал от ръката му и силният удар е пречинен неволно. 

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“
Снимка на Любомир Методиев.
Любомир Методиев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук