САМО В Dailypress-bg.com! На варненския вълнолом, който отне живота на две деца няма нито спасител, нито осветление, нито каквито и да било мерки за сигурност! Ако не УБИЕМ системата, тя ще УБИЕ нас!

Безхаберие!

0
29261

Информационна агенция „Дейли Прес“ се натъкна на смразяващи разкрития относно варненския вълнолом, който преди няколко дни отне живота на две невръстни дечица. Публикуваме коментара на Н. Начев от Фейсбук без редакторска намеса:

„Снощи минах покрай мястото на трагедията, при която две деца се удавиха на варненския вълнолом посред бял ден при почти напълно спокойно и тихо лятно море! Шумно окряканата “спасителна операция”, заради която бяха отменени концертът и зарята за празника на Варна,, в 22:00 часа се състоеше всичко на всичко от трима отегчени милиционери, охраняващи опъната полетиленова лента, ограничаваща достъпа към края на вълнолома! Никакви кораби, никакви хеликоптери, никакви катери, никакви спасители, никави прожектори – НИ-ЩО, ЕДНО ГОЛЯМО, МРАЧНО, ПОТИСКАЩО И ОТЧАЙВАЩО НИЩО!!! И се замислих – ако имате концесия за някое мизерно плажче или дори обществен басейн, сте длъжни да поддържате спасител, разполагащ с помощни средства и медицинска служба за първа помощ, а съоръжения за милиони като вълнолома и морска гара, по които ежедневно се разхождат хиляди хора и деца без надзор, не разполагат с нищо подобно?! На етажната площадка пред апартамента ви има противопожарен кран с шланг, а на вълнолома няма нито едно спасително въже, лодка или пояс, да не говорим за дежурен наблюдател или спасителен екип?!? Същото е положението и в тъй наречената “зона за отдих” на Морска гара, където е въпрос само на време, някоя запила се по лъскавите кръчми майка, да изпусне от погледа си за секунди невеъстното си дете, което вездесъщите безхаберници да извадят безжизнено след няколко дни! Та така, драги ми смехурковци – СИСТЕМАТА УБИВА – утре ще убие вашето дете, вашето семейство, вас самите!!! Ако не ви удави в морето, ще ви удави в наводнение, предизвикано от безконтролно изпуснат от някой безхаберник селски язовир, ще ви размаже в ужасяваща катастрофа по безобразните пътища, ще ви изгори в горски пожар, ще ви пребият до смърт докато ограбват безнаказано жилището ви или ще угаснете бавно докато чакате с часове раздрънката линейка на “спешна” помощ да ви откара в някоя отчайващо мизерна болница… Може да не се случи днес, може да ви забави няколко седмици, месеци и дори години, но задължително ще ви намери цаката, рано или късно!!! Ако ние не убием незабавно тази безсмислена и безчовечна система, тя ще убие нас!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук