ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В DailyPress.bg! Бойка Нонева от „Съдебен спор“ на NOVA TV лъсна в най-известния порно сайт в света, има цяла категория с нея (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
148542
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Бойка стана платена проститутка, стана известна в порно сайт за възрастни

Бойка от предаването „Съдебен спор“ по „Нова телевизия“ цъфна в най-известния порносайт в света, видя Информационан агенция „Дейли Прес“.

Скандалното момиче от Дома за деца лишени от родителска грижа „Асен Злататров“ се оказа не само една от най-провокативните в платения секса, но и една от най-търсените из сайтовете за възрастни.

Тя дори има цяла категория с клипове там, сред които и прочутото голо клипче от ваната, но което е по-интересно – последният й „музикален клип“ в който играе под ритмите на на циганската музика също се озова там, видя с очите си „Дейли Прес“.

Видеото е гледано няколкостотин път за броени часове и бързо набира популярност, съобщи наш читател на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Дори някои от „приятелите“ на Бойка смятат, че мястото на клипа е точно там.

„Тя не прави вече клипове, а порноклипчета, чието място е точно в подобни сайтове“, гласят коментари из мрежата.

И действително – последното видео на Бойка спокойно може да влезе в категорията софт порно или така актуалния напоследък садо-мазо стил.

Неслучайно някой е решил, че видеото ще е съвсем на място в най-големия порносайт в света.

СКАНДАЛНИЯ КЛИП С 20-ГОДИШНАТА БОЙКА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК:Резултат с изображение за Bg dupe https://xhamster.com/videos/bg-dupe-8383675Резултат с изображение за Bg dupe https://xhamster.com/videos/bg-dupe-8383675

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук