Маниак я намушква 32 пъти. 3 години по-късно мъжът, който я спасява, прави това за нея

0
1831

Мелиса Дом е била намушкана 32 пъти от Робърт Лий Бъртън, който е нейно гадже по това време. Това ужасно преживяване се случва в живота й само преди три години.

Мелиса е приета в болница с тежки наранявания по лицето и шията. 20-годишната жена остава в болницата в продължение на три седмици и почти губи битката за живота си на няколко пъти.

2231

Лекар от екипа за спешна помощ, който е пристигнал на мястото на атаката, разказва, по-късно, колко брутални са били нараняванията на Мелиса. Мъжът,на име Камерън, споделя, че е имал усещането, че ще види тази жена някой ден отново.

Оказва се, че интуицията на Камерън е правилна. Двамата се срещат отново, но този път в местна църква. Това не е всичко, между тях пламва голяма любов.

След като преминат през такова брутално изпитание, много хора разбираемо просто се съсредоточават върху изцелението си и полагат усилия да забравят ужаса на подобно насилие. Мелиса, обаче, решава да стане застъпник срещу домашното насилие и е поканена да открие бейзболен мач.

319

Камерън изтичва, за да подаде топката на Мелиса. Това не е обикновена бейзболна топка. На нея е изписан въпросът: „Ще се омъжиш ли за мен?“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук