ИЗВЪНРЕДНО! Районна прокуратура – Карлово привлече Пламен Димитров към наказателна отговорност за измама на клиент. Продължава активното разследване за палеж на автомобила на репортера Зорница Акманова

0
8162

След приключване на извършената от Окръжна прокуратура – Пловдив проверка по воденото досъдебно производство за обсебване, за която Ви съобщихме вчера, Районна прокуратура – Карлово привлече към наказателна отговорност Пламен Димитров за извършена в периода м. май – м. юни 2016 г. измама на клиент относно качеството на услугата, предлагана от обвиняемия – престъпление по чл. 232, ал.2, б. б, вр. ал. 1 от НК.

С постановление на наблюдаващия прокурор при РП – Карлово, обв. Димитров е задържан за срок от 72 часа, в рамките на които ще бъде преценено дали спрямо него да бъде поискано вземане на мярка за неотклонение задържане под стража.

Активното разследване по това досъдебно производство, както и по досъдебното производство за палеж на автомобила на репортера Зорница Акманова, наблюдавано от Окръжна прокуратура – Пловдив, продължава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук