ИЗВЪНРЕДНО! Репортаж на DAILYPRESS.bg: Депутатите на ДПС се събраха за заседанието при Ахмед Доган (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

0
68585
© Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – София – кв. „Бояна“ 

Снимки и оператор: Петър ХРИСТОВ,  ДЕЙЛИ ПРЕС – София – кв. „Бояна“ 

Депутатите на ДПС се събраха в Бояна при почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, видя на място екип на Информационна агенция „Дейли Прес“. 

Пръв пристигна лидерът на партията Мустафа Карадайъ, още около 14.30, видя първо агенция „Дейли Прес“.

Пред медиите на влизане депутати от Движението прогнозираха, че сделката с ЧЕЗ ще е сред основните теми на заседанието на Централното оперативно бюро заедно с парламентарната група, но ще се бъде обсъдено и ветото на президента върху закона срещу вторичното ограбване на КТБ.

Заседанието е планирано от седмица и е по инициатива на депутатите на ДПС, които държат да се разговарят отвреме навреме и с Ахмед Доган по важните теми за страната и за партията. Първа точка от дневния ред е анализ на обществено-политическата ситуация в страната.

„Не познавам Гинка Върбакова, нито сега, нито преди, някои неща поназнайвам обаче, ще видим“, коментира енергийният спец в ДПС Рамадан Аталай, от години член на енергийната комисия и бивш неин зам.-председател.

„Всеки вторник ДПС заседава по всички актуални теми от седмицата“, припомни пък зам.-председателят на ПГ Йордан Цонев по повод приповдигнатостта на медиите отпред и посочи, че заседанието е рутинно.

Попитан пък дали ще обсъждат разклащането на кабинета, другият зам.-председател на групата, Хамид Хамид, заключи: „Че то си е разклатено“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

© Информационна агенция „Дейли Прес“
© Информационна агенция „Дейли Прес“
© Информационна агенция „Дейли Прес“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук