Актрисата Ралица Паскалева е бременна

0
1141

Звездата от сериала „Откраднат живот“ Ралица Паскалева лично потвърди мълвата, че очаква първата си рожба. Актрисата съобщи благата вест в ефира на предаването “На кафе“ по Нова телевизия.

Заедно с половинката си – волейболния национал Теодор Салпаров, ще станат родители през лятото, но ще запазят датата на раждане и пола на бебето в тайна.

Актрисата сподели, че още от самото начало на връзката й със спортиста са осъзнали, че искат да създадат семейство и да имат деца. „Така че не бяхме изненадани, а напротив – даже го очаквахме и искахме да е така”, сподели Ралица Паскалева.

Тя обаче ще продължи да се появява на малкия екран, като най-вероятно ролята й в хитовия сериал на Нова телевизия ще бъде адаптирана към събитията в личния й живот. „Хората ще могат да следят физическото ми развитие“, усмихна се звездата. Припомняме, че в края на миналия сезон героинята й получи предложение за брак, а в предстоящия явно зрителите ще виждат Паскалева с наедряло коремче, което трябва да се впише в сюжета. „Има линия, която се следва, но получаваме сценария за три епизода напред, защото снимаме три по три. Винаги може да се променя сюжетът в движение според зрителския интерес“, разкри актрисата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук