Извънредно! Страшна трагедия с мъж и жена на околовръстния път на Монтана!

0
1432

Двамата пътници са загинали, режат колата им, за да ги извадят

Млада жена и мъж са загубили живота си при нелеп пътен инцидент, станал в събота вечерта на околовръстния път на Монтана. С висока скорост колата изхвърчала от пътя и се търкаляла като топка в нивата.

34-годишната Александра Т., която шофирала и 30-годишният й спътник Тихомир Ц., са загинали на място, след като автомобилът им изхвърчал от пътното платно и се преобърнал няколко пъти в крайпътна нива.

Тежката катастрофа е станала в 20.50 ч. на 18 юни. Александра управлявала „Сузуки” с транзитни номера. Тя и Тихомир пътували от Видин към Враца. На околовръстния път на Монтана малко преди квартал Кошарник при дълъг десен завой младата жена не успяла да овладее колата. С висока скорост возилото излязло от асфалтовия път и започнало преобръщането. Автомобилът е помлян. Екипи спасители са измъквали двамата загинали от смачканите ламарини, съобщи в. „Конкурент“.

По случая тече разследване. Най-вероятната причина за нелепия инцидент, отнел живота на младите хора, е висока скорост, казаха от полицията в Монтана.

www.blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук