ИЗВЪНРЕДНО! Тодор Стефанов във Фейсбук: Двете частни ТВ! Новини-тюрлюгювеч без нито една новина!

0
13151

Липсата на журналистически разследвания и истински новини предизвика горещия и точен коментар на заместник главният редактор на Информационна агенция „Дейли Прес“ Тодор Стефанов във Фейсбук:

„Мощни протести тресат Нова и БТВ в праймтайма на новините! Включване на живо от МС, Парламента и после, в късните новини, от Орлов мост, за да проверим дали някой от 23- та протестиращи протестъри не се е изгубил в някоя от пресечките с кръчми на жълтите павета!

Мама Миа, на това му се вика яка журналистика! Ах, Протестна мрежо, защо не умря триумфално още през лятото на 2013?! ….но млъкни, сърце…. Не за тях плачеш!

Жалки са журналистите и новините по двете частни телевизии. Те имат ресурсите с едно истинско разследване за корупция да бутнат целия коптор на властта. Но вместо да правят антикорупционни разследвания, примерно за това как министърът на енергетиката – художникът от ГЕРБ Делян Добрев от град Хасково (това е завършил) дава от офшорка 2 милиона корупционни на баща си „на заем“ или как Шиши войвода от МВРО продава без пари по Коледа хиляди декари на първа линия на морето на олигарсите….вместо това по-лесно е да се плъзгат по баджаци и да отразяват „на живо“ измислени протести.

За по-яки разследвания даже и не искам да питам….Ум-море, красота-баджак! Новини-тюрлюгювеч без нито една новина. Утре сутрин – темата продължава. Водещ по двете телевизии Джамбазки и който още дойде.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук