Илиана Раева: Това не е „Левски“, който искаха левскарите

0
1436

Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева коментира случващото се в „Левски“. Съпругата на Наско Сираков винаги е давала мнение по въпроса със „синия“ клуб, като често е критикувала управлението в последните години.

„Мога да говоря за футболен клуб Левски, който искат хората, който беше. Този „Левски“ нито го гледам, нито знам какво се случва там… Аз дори не знам имената на играчите. Това не е „Левски“, който искат левскарите. Само това мога да кажа“, сподели Илиана Раева пред БиТиВи.

„Вие ме взехте за много ….Вие кажете Левски на кой е собственост! Моята работа е да си кажа мнението. Аз съм съпруга на човека, който е постигнал всичко в Левски. Най-големите ни олигарси не направиха нищо с футбола“.

„Аз съм Илиана Раева. За мен футболът ни трябва да излиза отвъд границите на Дунава. А футбола ни къде отива? Не само, че не изплува, той отива към дъното. Грях на вас журналистите е, че дълги години говорехте, че който дава парите, той поръчва музиката. Да сте чули собствениците на Арсенал, Реал и Челси да командват в отборите си. В спорта има йерархия. Собственикът е изключително важен, но той трябва да има умствен потенциал, за да избере своя най-подходящ  екип“./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук