Индианци уголемяват пениса си чрез ухапване на змия

0
4605

Момчетата в Африка се женят, ако задоволят бъдещата тъща

Сексът е един от най-красивите любовни ритуали. Сексуал­ната култура в някои краища на света е доста по-различна от традиционната. В държави като Япония, Китай, Индия и Непал сек­суалността се разглежда не само като начин на общуване, изкуство, но и като наука. Сексът в тези страни е не само удоволствие, но и начин за достигане на духовното извисяване. Ето и част от най-странните:

Индия27

Младите мъже и жени се обучават в обща спалня

В храма „Саундати” се практикува сакрален секс в чест на богинята Йелама, считана за „майка на света“. В празнични дни богомолци­те изпадат в странен транс и се съвкупляват с младите жени и мъже, посетили хра­ма. За това си „пречистване и просветление“, вярващите правят дарения.

Като част от традициите на племената, живеещи в централната част на Индия, е ритуалът Готул. Това е събиране на млади моми­чета и момчета, които да се научат на песни, танци, дисциплина и… секс. Мо­мичетата спят с различно момче всяка нощ. Ако някое от момичетата забременее, то после цялото племе осиновява детето, защото не се знае кой е бащата.

Традициите пък на пле­мето Муря в Индия е мла­дите мъже и жени да се обучават в обща спалня. Младите Мура тан­цуват всяка вечер около общата спалня „гхотул“, а след това по-опитните ги посвещават в блаженство­то и тайните на любовта и секса.

Нова Гвинея28

Момчетата пият сперма­та на старейшините, за да възмъжеят

В племето „Тробрианди”, което се подвизава на остров със същото име, момичетата започват да правят секс още от 6-8-годишна възраст, а мом­четата – от 10-12-годишна възраст. „Излизането на среща” при тях не се толери­ра, а момичетата ходят поч­ти голи. Веднъж годишно се провежда турнир по крикет, който съвпада с узряването на растението ямс, считано за афродизиак. По време на този турнир съпрузите сво­бодно си изневеряват, а по-късно обсъждат „семейно“ преживяванията си. Според тробрианците изневерите заздравяват семейството.

В племената в Папуа, Нова Гвинея, 7-годишните момчета се отделят от семействата си и живеят с други момчета, докато навършат 10 години. Това се прави, за да се «изчистят» от женското влияние. Част от ритуалите, които момче­тата извършват, за да ста­нат истински мъже, включ­ват поставяне на пиърсинг, пускане на кръв от носа и пиене на големи количества захар от захарна тръстика. Важна част от ритуала за мъжеството е и пиенето на спермата на старейшините. Така момчетата стават по-силни и по-желани. Когато се завърнат сред жените, мъжете пускат кръв от носа си по същото време, когато техните избранички имат месечен цикъл.

НепалBN1208

Младата булка принадле­жи на цялото семейство

В Непал хората са доста разкрепостени, когато стане дума за секс. За тях жените са по-скоро притежание, което е изключително жал­ко. Още по-лоша е съдбата на момичето, ако се омъжи за момче с много братя или доста представители от мъжки пол в семейството, тъй като според тяхната традиция, когато една жена се омъжи за даден мъж, всъщност тя се омъжва за цялото семейство и всички братя и мъже от семейство­то имат равни права върху нея. Причината за това е чисто икономическа – об­работваемата земя е много малка, а за всеки син тряб­ва да се отдели от нея, за да може да създаде свое семейство. Това водело до недостиг на храна в семействата и непалците прибегнали до полигамията – така хем всички братя живеят като едно семейство, хем земята не се дели.

Судан29

Момчето живее в обора, но нощем тайно прави секс с бъдещата си жена

За племето Нуба в Судан най-важният ден в годината е „празникът за избор на съпруг“. Любовните танци на потенциалните младо­женци започват още от из­грев слънце и продължават, докато невестите не си из­берат съпруг. В знак на бла­горазположение девойката поставя крак на раменете на избраника си, но… бъдещият семеен живот все още не е факт. Докато не построи дом, женихът не трябва да вижда невестата си на дневна светлина и живее в обора при животните, въпреки че нощно време тайно правят секс.

Тибет30

Практикува се многомъжие, братята се изчакват

Племето Нинг-ба в Ти­бет практикува полиандрия (многомъжие). Земята се наследява от дъщерята в семейството и за да не се раздробява, а и да се оси­гури работна ръка, тя трябва да се омъжи за няколко бра­тя едновременно. Възрастта на мъжете е в широки гра­ници – от 6 до 26 години, а в съпружеското легло всичко е строго регламентирано – на вратата се слага обувка, когато има ласки и братята се изчакват! Другите дъще­ри в семейството нямат този „късмет“ – те отиват в манастир.

Нигерия31

Женско жури избира по­ловинките си

Племето Бороро в Нигерия отбелязва годишния празник на края на дъждо­вете и пробуждането на природата не с какво да е, а… с мъжки конкурс за красота! Приготовленията са изключително важни като само гримирането на мъжете може да от­неме 6 дни и 6 нощи! И не само това – гримът трябва да е абсолютно еднакъв за всички участници, за да може журито безпри­страстно да оцени мъжките достойнства, макар лицата на всички по-скоро да при­личат на маска. Журито се състои от 10 красави­ци, които оценяват 40-те участници по здравия им вид, белотата на зъбите, чистотата на бялото на очите. Избират се 10 мла­дежи, които имат право да бъдат мъже на момичетата от журито, а любовта си консумират в гората… в палатки!

В нигерийското племе Уадабе пък е съвсем нор­мално мъжете да си крадат жените. Първият брак е предварително уговорен, докато бъдещата двойка са още деца, и задължи­телното условие е те да са братовчеди. След това, ако решат, мъжете могат да си сменят жената. Това се случва на ежегодния праз­ник на Геревол – мъжете от племето се обличат в традиционни костюми, с традиционен грим и буквал­но си крадат новата жена. Новата двойка се признава от племето, ако успее да се измъкне, без мъжът на момичето да ги види – наричат го брак по любов!

Бразилия32

Индианците Топинамба от Бразилия смятат, че же­ните харесват единствено огромни по размери пениси. В стремежа си да отговорят на тези изисквания мъжете се подлагат на чудовищна манипулация – ухапване от отровни змии за уголемя­ване на пениса и по-добра ерекция!

Иранiran

В Иран съществува т.нар. временен брак. Всички мла­ди двойки, които искат да правят секс, плащат извест­на сума и на бракосъчетани­ето заявяват времетраенето на брака. Така те са свобод­ни да правят секс колкото си искат, без да нарушават религиозните закони.

33

Африкански извращения

Горили обезчестяват девственици

За африкан­ските племена децата са от изключително голямо значение и всяко семейство се старае да има много деца, но не всеки мъж може да е пълноценен сексуален партньор на жена си. За­това на „помощ“ идва вождът – той има специален помощник, освобо­ден от всякаква работа, с единствено „задължение“ – възпроизводство на племето.

Обичаят в Западна Африка е же­нихът да откупува годеницата си не от кого да е, а от тъщата и трябва да я задоволи сексуално. И не само това – годеникът се избира от бъдещия тъст, а продължителността на откупа зависи изцяло от бъдещата тъща!

В Северозападна Африка всеки месец се провежда „сексуална ло­тария”. За целта всеки от мъжете тегли жребий с коя жена да прекара нощта. Има „малка подробност“ – в жребия участват всички – и млади, и стари. А за да откажеш жената, която ти се падне, е нежелателно и може да те лиши завинаги от по­следващо участие в лотарията.

Племената в Екваториална Афри­ка считат, че не е необходимо мъжът да се мъчи с девственица. За целта девойките се изпращат не къде да е, а в джунглата, а „неприятното задъ­лжение“ се оставя в ръцете на мъжка горила. Ако момичето не успее да прелъсти самеца, се счита, че няма да бъде и добра съпруга!

 

Източник: в-к Шоу

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук