ШОК! Бивша затворничка от щата Флорида: Или се съгласяваш да се чукаш в полунощ с надзирателите, или ти спретват групово изнасилване (видео)

0
1767

Бивши затворнички от пандиза Лоуел са подали искове срещу щата Флорида. Жените обвиняват надзирателите в системно сексуално насилие и изведаветлства над психиката им. Екип на RT.com се срещна с част от жертвите и записа техните ужасяващи разкази за това що е то „легална проституця” зад решетките и какво става, ако откажеш да станеш част от тази порочна игра.

Кристъл Харпъл започва с това,че ако и се наложи да се върне зад решектите, за нея това ще е равносилно на смърт.”Вътре цари узаконена проституция. Още първия ден един от надзирателите ме хвана за слабините и каза: „Това вече е мое”.Или приемаш този начин на поведение, или ти спретват групово изнасилване“,споделя жената..

Кристъл решила да не се противи- както сама казва, за да остане жива. Всеки ден , в продължение на цели пет години тя е трябвало да се чука с надзирателите и да слуша техните непристойни предложения. Само така можела да получи необходимети вещи и храна. ”Докато си вътре чуваш постоянно:”Какво ще искаш ,за да ми напрвиш една свирка?”, „Кажи какво да ти купя,за да мога да те е…ба?”. И ти се научаваш да изключваш- и тялото, но най-вече мозъка. Ако зад решетките цял ден мисля за това какво са правили или искат да правят с мен, ще вляза в лудница“, признава бившата затворничка.

Кристъл е първата със свидетелства за извращенията.Но има и други разкази, доста по-брутални от нейния. „Към полунощ до килията ми пристигаше надзирател и държеше листчета. А там вески път пишеше различно: „Съблечи се”, „Застани в кучешката поза”, „Застани в поза за молитва”. И след това влизаше и ме насилсваше. Лошото е,че често не идваше и сам”, признава и друга бивша пандизчийка Никол Роуз.

Трета жертва- Таня Йелвингтън пък е подала иск не само за сексуално насилие, но и за съзнателно нанасяне на вреди. „Трябваше да ми направят двойна мастектомия в болницата на затвора. А сега не приличам на нищо – и има вероятност ракът да се върне”, казва жената.

В момента Кристъл сменя щат след щат, след като непознат мъж почнал да я преследва след срещата с журналистите. „Казаха си- аз се изправих срещу целия щат Флорида и сега някой ме наказва. Но ще продължа, дори да ми коства живота”, категорична е Кристъл./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук