Ирена на ревю на Вивиан Уестууд

0
1606

Певицата посети Лондон специално за Седмицата на модата, където Ирена присъства на ревюто на своята любима топ дизайнерка Вивиан Уестууд.

Ирена избрала да посети английската столица точно в този период, за да може да присъства на най-значимото събития в областта на модата – Седмицата на модата. Ирена присъствала на ревюто на своята любима топ дизайнерка Вивиан Уестууд. По време на дефилетата тя дори успяла да се срещне отблизо с фешън гуру, на която винаги е била изключителна почитателка.

 „Аз съм доста увлечена по модата, а Вивиан Уестууд е моя любима дизайнерка. Направих и невъзможното за да имам покана за бляскавото й ревю. Впечатлена съм от креативността и уникалността в моделите й.“, сподели ИренаIRENA_56

Изпълнителката на „Даваш на заето“ е вдъхновена от своята любимка и разкри в предаването „Без етикет“ по Фен ТВ, че има желание в новия си видеоклип да бъде облечена в дрехи от най-новата модна колеклция Вивиан Уестууд.

Освен за ревютата певицата е успяла да посети всички най-големи забележителности в Лондон. Разбира се, тя не е пропуснала да посети емблематичния музей на Мадам Тюсо, където се е щракнала до фигурата на Ким Кардашиян. Снимката на ирена до восъчната фигура на Ким предизвикала бурни реакции в социалните мрежи.

„След като качих снимката с восъчната фигура на Кин Кардашиян, започнах да получавам съобщения къде съм се срещнала с Ким. Всички бяха помислили, че съм се снимала с истинската Кардашиян.“, разказа Ирена

Ирена се завърна от столицата на модата вдъхновена и презаредена. Талантливата изпълнителка подготвя голяма музикална изненада, която скоро ще бъде разкрита.

Гледайте цялото интервю на Ирена в „Без етикет“ по Фен ТВ, тук:
https://www.youtube.com/watch?v=DH0NljxuVts

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук