Как да изградите биоенергийна защита и да формулирате събития

0
796

Стартира първо ниво на курс за висока „Биоенергийна защита“, „Кодиране на вода“ и „Формиране на бъдещето“, който ще се проведе в рамките на един уикенд. Популярният от телевизионния екран и от 10-годишната си преподавателска дейност в сферата на ектрасензаториката Ивайло Илиев – маг Ивайло, ще обучи курсистите в основите на Личното програмиране на щастието.mag1

Никога не е късно да станеш здрав, щастлив и успешен. За целта трябва да обезопасиш себе си и дома си с  Високоенергийна защита, да се научиш да създаваш жива вода и да я кодираш според  личните здравословни потребности и да Формулираш събития, които искаш да ти се случат. Това са първите стъпки към Програмата Аз съм щастлив.

Запишете се в двудневния курс, който ще се проведе през февруари, в клуба на рeсеторант Ragazzi.mag4

В него ще увладеете умениено да работите с мисълта, която е голяма движеща сила, как да почистите дома си от патогенните зони, как да засилите своята бионергия. Умението да използвате целия си умствен и енергиен потенциал, ще ви помогне да структурирате живота си в правилната посока, като избягвате проблемите и провалите. Това става като направите своята отбранителна стена – Високо биоенергийната защита ще направи вашето биополе трудно пробиваемо от хора и събития – целенасочени или случайни обстоятелства и злодеяния. Парапсихологът Ивайло Илиев, практикувал при Джуна, ще ви научи как с помощта на свещ да засилите енергийните си сили и биополе.

Кодирането на вода с вода, която променя структурата на човешката енергия – е второто умение, което ще усвоите на курса Лично програмиране на щастието.

С лично кодираната вода не само можете да лекувате здравословни проблеми, но тя има и разкрасителни и регенеративни свойства.parti1895

На това С ниво се овладява умението за създаване на Жива вода, за създаване на позитивно Енергийно поле, за Засилване на енергийния поток.

Последваната част от двудневния интензивен курс е Как да откриете и пречистите дома от патогенни зони. Така ще живеете в здрава среда, която няма да отнема силата ви и да вреди на здравето ви.

След този курс следва 2-ро ниво от курса Лично програмиране на щастието през март, където акцентът ще бъде върху Цветотерапията – работа с цветовете на чакрите, вдишване на даден цвят според чакрите за решаване на лични проблеми в конкрутна област. Тогава ще стартира и Начално ясновидство – как да развиеш интуицията, енергията на ръцете и вродената криптостезия. На второто ниво се увладява умението да зареждаш кристалите с дадена информация, за да промениш енергията в дома и личния си живот. Това е нивото, когато се получават и практични умения за предизвикване и формиране на желани събития.

Виктория Милчева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук