Как Слави Трифонов стана новата политикона на кръга „Капитал“

0
1439

Наистина преврат. Слави Трифонов е новата политикона за медиите на „Капитал“. Той бил „Дългият глас на народа“. Прокопиеви са преодолели естетическото си презрение към чака-рака месията в името на общата цел – свалянето на Борисов. Звучи като виц – сноби като тях венцехвалят олицетворението на субкултурата, еманацията на кичозното. Трифонов връща жеста и кани в шоуто си редакцията на „Капитал“.

Цветан Василев дава поредното „сензационно“ интервю пред Сашо Диков, новия трубадур на Прокопиев. В телевизията на Нери Терзиева, която е от обкръжението на газовия олигарх Сашо Донче. Интервюто се поема веднага от сайта на Огнян Донев. После в новините на Би Ти Ви и Нова.
Напъден отвсякъде следовател „проговаря“ в „Бивол“. Човекът е известен кариерист с лоша слава в гилдията, но Би Ти Ви, Нова, медиите на Прокопиев и Донев светкавично ретранслират интригата. Обявяват го за герой, нарушил статуквото. Героиня е и довчера гнилата ябълка Румяна Ченалова.
Принципи няма, който е срещу Борисов, Цацаров и ВСС, е от „наш’те“.

Къде е общото?

Парите на Цветан Василев, откраднати от КТБ чрез кухи фирми. С тези милиарди сега той може да си купи всякакви килъри, всякаки медии, всякакви телевизионни предавания. С тези пари може да свали правителството и да потърси реванш.

Олигарсите, притиснати до стената от правосъдието, се съюзиха с НПО-тата, фондация „Америка за България“, „Протестна мрежа“, нюзрумите на Би Ти Ви и Нова и Слави Трифонов.

ЗВЕЗДОМИРА МАСТАГАРКОВА, БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук