Калин Врачански ще е новият „Господар на ефира“

0
1279

Победата на Калин Врачански в „Като две капки вода“ не е никак случайна, а е планирана отдавна с изключителна арменска точност. Актьорът, който се изправи на големия финал срещу Поли Генова, Орлин Павлов и Геро, е най-подходящият от четиримата, от който продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян да имат най-много полза занапред.

Двамата арменци гласят Врачански за водещ на „Господари на ефира“ от есента. По същата схема с работа в шоуто за гафове се уреди и миналогодишният победител в „Капките“ Ненчо Балабанов, който по професия също е актьор като Калин. Ненчо, който е човек на Джуди Халваджиян, първо получи рубрика в „Господарите“ – „Фейсбойко“, после би избутан до победител в „Капките“, а накрая стана и водещ на предаването.

Освен това по време на имитаторското шоу Калин Врачански вече се появи в „Господарите“. Халваджиян го пусна в един от епизодите, за да си изрекламира постановката „Госпожица Юлия“ в Театър 199.

„Двамата Халваджиян са изключително хитри. Целта им беше да вкарат Врачански в кръга си от любимци, за да го използват и занапред в различни свои проекти“, коментират в тв средите.

Самият Калин Врачански вече имат стаж в екипа на „Господарите“. Преди две години актьорът беше гост-водещ, макар и само за едно предаване. За 11-ия рожден ден на шоуто Врачански води заедно с тв синоптичката Никол Станкулова./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук