Каракачанов призна, че Симеонов не го подкрепя за общ кандидат-президент

0
1349

Каракачанов поставял няколко пъти пред Валери Симеонов въпроса за обща кандидатура на „Патриотичния фронт“ за президент, но бил отсвирен. Може би разговорът предстои, надява се лидерът на ВМРО. Това сподели той в предаването „Лице в лице“ с водещ Цветанка Ризова.
Бившият агент на ДС лансира и друга възможна „патриотична“ кандидатура, тази на друг агент от комунистическите тайни служби – Божидар Димитров.
И двамата понастоящем са част от управлението на друг потенциален кандидат – Бойко Борисов.
Самият Борисов наскоро беше полят със „светена“ и заразена с бацили вода във Велики Преслав лично от Димитров, който получи по този повод прякора Божо Светеното.
Все пак Каракачанов призна, че е потенциален кандидат за държавен глава и пролича по изражението му, че много го иска. Според източници на BNews раздорите в групата на ПФ са стигнали до крайност и двамата лидери вече не си говорят и се гледат с омраза от месеци.
Самият Симеонов от НФСБ вече беше кандидат преди пет години и таи злоба към всяка различна номинация. Шансът разделените патриоти да вдигнат общ кандидат е нулев.
Нулев е шансът следващият президент на България да е агент на ДС.
Дори Първанов излъга, че е агент Гоце и бе разкрит чак в средата на втория си мандат.
ПФ са бита карта и ВМРО лансира ударно с популистки тези Каракачанов и Джамбазки в опит да спаси изгубения си имидж като патерици на ГЕРБ и ДПС.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук