Каракачанов с култов коментар за…

0
1226

Красимир Каракачанов изригна: В качеството си на какъв Марешки се подиграва с Валери Симеонов?!

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов изригна във връзка с подигравките от страна на Веселин Марешки по адрес на вицепремиера Валери Симеонов, заради проверките му на Слънчев бряг.

„Не мога да разбера в качеството си на какъв Марешки се подиграва на Валери Симеонов“,  не скри гнева си военният министър пред Би Ти Ви, помолен да коментира проверките в Слънчев бряг и реакцията на Марешки.

„Какъв точно е Марешки и какви са му компетенциите. Това е някакъв човек дето на всяка цена искаше да влезе в управлението, не можа и стана опозиция. Факт е, че по Черноморието наистина е много шумно. Ако 30% от хората са отишли там за купона, то останалите 70% искат да си почиват“, заяви Каракачанов.

По темата за жестокото убийство в Пещера, заради което Каракачанов вдигна армията на крак, заради което бе атакуван вицепремиерът каза: „Аз съм на мнение, че армията трябва да участва в опазването на обществения ред.  Заради това съм разпоредил да се извърши обучение, разузнаване и т.н. В закона за противодействие срещу тероризма има точка, която описва що е то тероризъм. То е всичко, което всява смут в обществото. Убиецът би могъл да извърши терористична акция. Аз съм издал заповедта армията да се включи в разследването и си нося отговорността. Органите на МВР трябва да работят заедно с армията. Иначе искам да възстановя самочувствието на българския офицер и войник. Да върна авторитета му“.

Военният министър коментира и сватбата на дъщеря си.

„Кой баща не е щастлив като омъжи дъщеря си – заяви Красимир Каракачанов. – Не аз я накарах да се облече в народна носия. Дори ме затрудни, че да намеря носия с размер, подходящ за мен. Със съпруга й за 6 години запазиха една прекрасна връзка, която прерасна в брак. Не съм си преценил зетя по това колко може да изпие. Той още не може да изпие толкова ракия, колкото мен“.

pik.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук