Коледно издание на съвместна инициатива за безопасност на децата по пътищата

0
776

За пореден път МВР е партньор на Столична община и Българската национална телевизия в Коледния празник от социалната кампания „Спри, детето запази!“

В рамките на социалната кампания „Спри, детето запази!“ Българската национална телевизия, Столична община и Главна дирекция „Национална полиция“ организираха Коледно тържество. На тържеството присъстваха началникът на кабинета на министър Румяна Бъчварова Златко Тодоров и началникът на отдел „Охранителна полиция към ГДНП комисар Бойко Рановски.  Тази година София посреща  Коледа с много добър резултат – децата, станали жертви на пътя,  са много по-малко, посочи Тодоров. Това доказва, че заедно с общината, с институциите, медиите и неправителствения сектор можем да осигурим безопасност за нашите деца. Той им пожела много усмивки и им напомни винаги да са внимателни на пътя.

Със сърдечни пожелания към малката публика се обърна и комисар Рановски. Началникът на отдел „Пътна полиция“ с радост сподели, че децата са научили много за безопасността на движението и биха могли да предадат своите знания на родителите си, за да постигнем повече толерантност на пътя и по-малко пътно-транспортни произшествия.

Празничната програма бе наситена с коледни изненади за деца и  родители, поднесени от Детски център „Весел столичен светофар“. Специални гости бяха децата на служителите на МВР и МО.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук