Кошлуков: Бойко е по-велик от Фердинанд, Борис и Тодор Живков, трябва да го пазим

0
1631
В критичен за правителството момент, изплува поредна „подводница“ – псевдо-независим общественик, който да спасява положението като стане нещо опасно.
Та в този смисъл се включи и програмният директор на БНТ Емил Кошлуков. Който след тежко интервю с тежък гербер, направо пространен авторски коментар.
От този коментар научихме, че защото днес в България дошли тумба балкански премиери, та затова бележим едва ли не най-великия момент в историята ни. По-велик от военните победи, и от заслугите на бележити държавници, които се борили, но не постигнали същото.
София била станала столица на Балканите, и това било изключително. А едни 30 милиарда евро щели да се излеят, и да свържат народите ни, което било уникално.
Всъщност 30-те милиарда са просто пожелание на Бойко Борисов, на което никой в ЕС не обърна внимание. Реално на нас дори ще ни режат фондове, заради излизането на Великобритания.
Та, докато в София стават велики дела, начело с Бойко Борисов, ние се занимаваме с някакви „Гинки“. Разкритикува ни програмният директор, и само забрави да прати една третополова целувка на любимия си Вожд…
Ашколсун, Кошлук, ти си верен страж на Партията, Лидера и на бъдещето на България… 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук