Лиляна Павлова хвърли бомбата: Русия е враг на Европа и иска да ни подчини всички на Путин!

0
1500
В интервю за белгийска телевизия по повод председателството на Европа, Лиляна Павлова е хвърлила бомбата в днешният ден.
Внучката на партизанина и виден член на ЦК на БКП, момичето с червената връзка до Тодор Живков, е посочила Русия като най – големият враг на Европа, а Путин за диктатор, който иска да подчини всички на своята воля.
Според Лиляна Павлова, България всеки ден бележи ръстове и показва готовност за Шенген и Еврозоната, но руски интереси в Европа пречат това да се случи.
Водят се хибридни войни, който са невидими за хората с просто око. Всеки ден хиляди фалшиви сайтове подронват имиджа на нашата партия и лично на лидера ни Бойко Борисов и това става с много руски пари, лично разрешени от Путин в Русия.
Ние сме много притестнени от това влияние особено в България и час по – скоро трябва да станем част от Шенгенското пространство, където спокойно можем всички заедно да се борим срещу руското и Путиновото влияние в Европа.
Русия иска да подчини Европа на своите интереси и ние не трябва да допускаме това, защото всички знаем какво се е случвало в режима на комунистическата партия в страните от бившият социалистически блок, една шепа хора в Москва са вземали решенията и всички други държави са изпълнявали. Това не са евроценности, това е тоталитаризъм.
Врагът е на изток и ние всички трябва заедно в еврозоната и Шенген да го спрем, затова и всички в Европа трябва да сме едно семейство и не трябва да се делим на бедни, богати, корумпирани, не корумпирани и т.н. е завършила Лиляна Павлова монолога си пред белгийската медия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук