КОШМАРНА ГЛЕДКА! Бившето гадже на убитата Веселина качи СНИМКА НА ТРУПА Й! (18+!)

0
2603

Бившият приятел на убитата Веселина Тодорова от Габрово е публикувал ужасяваща снимка на профила си във Фейсбук.

На нея се вижда ясно тялото на 20-годишното момиче, което е само по бельо. Около нея са застанали трима мъже. От публикациите на Мартин става ясно, че близки и приятели на убитата подозират за убийството хората, които са около Веселина и които са намерили тялото й. На снимката Мартин е написал: „ето гледаите се копелета и треперете”. Малко по-рано е призовал колкото се може повече хора да разпространяват снимката. В друг пост коментира: „Спахте ли добре тези дни нещастници” и подчертава, че не се страхува. „Ако ми се случи нещо несе страхуваите”, призовава приятелите си Мартин.

Убийците на студентката от Габрово Веселина Тодорова са били на погребението й и дори са се ръкували с родителите й, за да изкажат своите съболезнования, твърди бившият приятел на загиналото момиче Мартин.

Според него напълно възможно било двамата мъже, получили SMS-ите от Веси, всъщност да са замесени в падането и от терасата и сами да са си написали и изпратили SMS-ите от телефона на момичето за да прикрият участието си. И това не е лишено от логика, тъй като защо ако е било поставено пред сериозна опасност, момичето ще изпраща съобщения на двамата мъже, а не на родителите си, гласи логиката на младежа.

Освен това този, който се обажда на майката за да й каже, че нещо става в апартамента, първо казал, че е сам, след това, че са двама, а накрая се появил и трети човек, който също се вижда на снимката леко надвесен над тялото на момичето. Според Мартин в изпратените SMS-и имало също и думи, които били от наркомански жаргон, каквито бившата му приятелка изобщо нямало как да знае и да използва, пише „Монитор”. „Тук става въпрос за нещо много сериозно, нещо което е тръгнало още от вечерта преди убийството и заведенията, където са ходили. Веселина или е видяла нещо, което не е трябвало да вижда, или е била скланяна за проститутка. И след като е отказала и заплашиха да разкаже на родителите си или в полицията е било взето решение тя да бъде убита. Откъде е дошло това решение обаче не е ясно”, смятат близките й.

Един от приятелите на Веселина, Виктор пък обръща внимание в профила си в социалната мрежа, че Веси е нямало как да Родителите на загиналото момиче вчера са били извикани на разпит в полицията, а бившият и приятел – в прокуратурата.

Майката Магдалена призна, че се страхува, тъй като от няколко места чула, че има отправени заплахи за живота й. Затова няколко младежи и мъже от приятелите на дъщеря й са непрекъснато до нея, когато е извън дома си. „Не искам сега да правя повече изявления. Искам да бъда оставена да изживея скръбта си на спокойствие. Когато му дойде времето и нещата ми се изяснят, ще говоря отново”, обясни тя по телефона.

Магдалена Тодорова отхвърли появилата се по-рано информация, че ще наемат частен детектив, който да извърши отделно независимо разследване за мистериозната смърт на дъщеря и.

Семейство Тодорови още в първите дни след смъртта на Веселина са изпратили писмо до вътрешния министър Румяна Бъчварова и до главния прокурор Сотир Цацаров с молба разследването на смъртта на дъщеря им да бъде извършено от екип от Националната следствена служба – София и да бъде извършена повторна аутопсия на дъщеря им също от медицински екип извън Габрово. Все още обаче те не са получили отговор на молбата си нито от МВР, нито от главния прокурор.

След случилото се семейство Тодорови не живеят в апартамента на ул.„Свищовска” и все още са запазили нещата вътре така, както са били по времето на смъртта на дъщеря им.

От окръжната прокуратура в Габрово обясниха, че разследването продължава. Все още не са пристигнали от София резултатите от анализа на кръвта и урината на загиналата. Продължават и разпитите и се изследват улики. Към този момент обаче все още няма заподозрени и задържани по случая.

„Ако се наложи в хода на разследването ще бъдат назначени всякакви експертизи. Целта е истината да излезе наяве. Искам отново да успокоя хората, че никой и нищо няма да бъде скрито”, заяви прокурорът по случая Надежда Рачева.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук