Кралиците на чалгата пушат лулата на мира! Преслава поиска прошка от Галена

0
1550

Прошка от бившата си най-добра приятелка Галена иска фолкпевицата Преслава. От няколко месеца двете са във война, не си говорят и дори се обиждат публично.

Конкуренцията между двете коя е по-добра певица ги раздели, но една добра новина е на път да ги сдобри отново. Щом научила, че Галена е бременна с второ дете, Преси се разчувствала и е готова да подаде ръка към старата си приятелка. Брюнетката споделила пред колеги, че Галена е на път да сбъдне най-голямата си мечта да има момиче и иска да е до нея, пише всекидневник.

Самата изпълнителка сподели в последните дни в социалните мрежи няколко снимки с послание, че децата са най-голямото богатство. Феновете на чалгаджийката веднага се досетиха, че това е опит за сближаване с Галена.

Официално двете сложиха край на приятелството си по време на наградите на тв „Планета“ през март. Тогава жената на бизнесмена Галин бойкотира церемонията, защото статуетката „Певица на годината“ отново отиде при Преси.

„Не сме се чували след наградите с Галена. Това ми е болна тема. Това е човекът, когото съм чувствала най-близък. Знаела съм, че ще има конкуренция. Нормално е. Аз съм й давала и моя награда дори, защото съм знаела, че годината й е силна. Последният човек, от когото ще очаквам удар, е тя. Озадачена съм. Аз ли съм лудата и глупавата да продължавам да си мисля, че има приятелство…“, изплака бившата на Жоро Бирмата. След случката Галена и Преслава се подминават на публични места.

„Преси реагира малко със самочувствие и не смяташе Галена за права. Сега обаче осъзнава, че тази конкуренция много е потискала приятелката й. В момента Галена си има свой живот, щастлива е и изобщо не й пука за Преслава“, издават колежки на двете чалгарки. Осъзнала, че няма истински приятелки около себе си, натъжената Преси е готова да направи и невъзможното, за да спечели доверието на Галена отново.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук