„Кралската четворка“: Уилям, Кейт, Хари и Меган заедно на събитие

0
1423

Британските принцове Уилям и Хари и половинките им херцогиня Катрин и Меган Маркъл зарадваха почитателите на кралското семейство с първа съвместна официална поява.

Двете кралски двойки взеха участие в откриването на форума на Кралската фондация, основана през 2011 година от Уилям и Хари.

Любопитното в случая е, че в официалното събитие се включи годеницата на принц Хари Меган Маркъл, която все още не е член на британското кралско семейство.

 В началото на форума принц Уилям приветства американската актриса с добре дошла: „Много сме щастливи, че това е първият ни форум с Меган“.

Едва ли е изненадащо, че красивите половинки на британските принцове откраднаха вниманието на форума, особено като се има предвид, че това е първата им съвместна официална проява.

Меган Маркъл и херцогиня Катрин
Меган Маркъл и херцогиня Катрин

И за двете кралски двойки предстоят щастливи събития в следващите месеци.

Принц Хари, Меган Маркъл, херцогиня Катрин и принц Уилям

През април се очаква да се роди третото дете на принц Уилям и херцогиня Катрин. Двойката обяви, че Кейт е бременна през септември 2017 година.

На 19 май пък е сватбената церемония на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Те ще сключат брак в параклиса „Сейнт Джордж“ на замъка Уиндзор.

/дарик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук