Красиви, млади, безсрамно богати! Вижте кои са и как живеят дъщерите на руските милиардери

0
1609

В началото на месеца стана ясно, че сред 200-те най-големи милиардери в света, 15 са руснаци

Наследниците на руските олигарси са млади и неприлично богати. Със състоянието на бащите им те пътуват из целия свят в частни самолети, облечени в най-скъпите марки и охолно демонстрират лукса, в който тънат. 

В началото на месеца стана ясно, че сред 200-те най-големи милиардери в света, 15 са руснаци.

Според „Блумбърг” най-богатият руснак е Владимир Потанин – собственик на холдинга „Интеррос” и генерален директор на „Норилск никел”. Той е на 56-то място, а състоянието му се оценява на 14,7 милиарда долара.

15-те мегабогати разполагат общо с 156,5 милиарда долара, пише vesti.bg.

Само в Москва милиардерите, макар и по-скромни от горните, са 38.

Типичен представител на висшата класа в Русия е 19-годишнатаАнастасия Кудряшкина.

Тя е дъщеря на търговския директор на най-голямата стоманена компания в Русия УГМК. Момичето обаче явно обича вниманието, защото прави кариера в шоубизнеса, а псевдонимът й на сцената е Настя Кудрина.

18-та си годишнина тя посрещнала в изискан ресторант, а сметката след партито била цели… 9 милиона рубли.

23-годишната Юлия Стахива е позната като светската лъвица на Русия – тя хвърля по 40 000 долара на година за козметични процедури. Това далеч не е всичко – тя е една от най-богатите наследници в Лондон, където учи. Родителите й притежават една от най-големите компании за производство на храни.

В британската столица тя учи мода.

Красавицата казва: „Моите родители винаги са били сигурни, че аз трябва да имам най-доброто от всичко. Те ми купиха първата дизайнерска чанта Louis Vuitton, когато бях на девет години“.

20-годишната Анастасия Ковешникова започна кариера в тениса,

но там не блесна с особен талант. Момичето опита да пробие на сцената на шоубизнеса в шоуто „The Voice“, но никой от съдиите не бе впечатлен. Въпреки това тя не се обезсърчава и споделя в социалната мрежа „Инстаграм“ свои снимки сред лукс и блясък. Профилът й там е озаглавен „Да бъдеш принцеса“.

Наборката й Кристина Озимкова е дъщеря на инвеститора и строителен магнат Роман Озимков. Тя обича да позора на фона на скъпи коли и бижута.

19-годишната Мария Чигринская изглежда като светица на фона на горните красавици – тя не е дъщеря, а племенница на строителния магнат Шалва Чигринский. Главната особеност при нея са снимките със знаменитости.

Елен Манасир – най-голямата дъщеря на собственика на компанията „Стройгазконсултинг“ не афишира толкова много богатството си и не натрапва пищността на ежедневието си. В профила й в „Инстаграм“ обаче има снимки на луксозното й имение.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук