Крие ли бисексуална ориентация известната журналистка МИРОЛЮБА БЕНАТОВА?!

0
2170

Горещата репортерка Миролюба Бенатова никак не страдала от факта, че е над 30 години, но досега не е сключвала брак. Признава, че на няколко пъти е живяла на семейни начала с любими мъже, но нещата очевадно много бързо са се разпадали. „Краят настъпва, когато изчезне чувството за взаимност, което за мен означава, че няма любов“, философски заявява Бенатова. Тя бързо приключвала връзките си, без да си губи времето в това да закърпва отношенията с партньора си, или пък да прави безумни компромиси. За себе си признава, че е доста чепат характер и е прекалено директна в изказванията си, което й носи големи неприятности от личен характер. „За работата ми е перфектно, че не се притеснявам да питам направо и изисквам пълна откровеност, но що се отнася до връзките ми, това е голям проблем”, категорична е журналистката. Тези особености на характера й, както и работохолизмът й били причината вече да се зачислявала към групата на старите моми и да чака все още мъжа на живота си.

За нея се изговориха какви ли не любовни истории, подклаждани със сигурност от факта, че пред обществеността дамата не е представила една сериозна своя интимна връзка.

Затова мълвата не си дава почивен ден и свърза доволно харизматичната разследваща журналистка дори с жени. Мъжкарския й характер и несполучливите й връзки с мъжете допринасяли достатъчно, за да се породи съмнение за бисексуалната й ориентация, категорични са бивши и настоящи колеги на журналистката, позовавайки се на контактите си с нея през годините. Други пък са категорични, че това са пълни глупости и излизат очевидно от устите на мъже, които не са успели да пробият бронята й и оправдават сами себе си в яростта си. Друга вероятност е слуховете да се разпространяват и от злобни нейни приятелки, които се чувствали застрашени по отношение на собствените си половинки в компанията на Бенатова и, за да заблудят тях, упорито настоявали, че тя по-скоро си падала по жени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук