Лео, бившето гадже на певицата, проговори: Жана Бергендорф ме излъга, че е бременна от мен

0
2063

Красавецът Лео избяга от кош­мара на обсеб­ващата любов на Жана Бергендорф и се завърна на сцената като солист на група „Максимус“. Дипло­мираният класиче­ски балетист Леандер Франсиско Янес, из­вестен като Лео, вече се чувства свободен да радва десетките си фенки, особено тези, плажуващи по бреговете на родното ни Черноморие, къде- то има многобройни участия с момчетата от бандата на Айвън.

Неговото името нашумя покрай скандалната пе­вица Жана Бергендорф, която през последните 4 години бе завладяла сърцето му. Двамата бяха неразделни. Влюбеният Лео не отказваше нито една прищявка на певи­цата. Гордо изтърпяваше капризите й, сценките на ревност, безумни пиянски изпълнения и какво ли не още.

По време на скандали­те, които тя предизвика, когато бе заловена от ор­ганите на реда да шофи­ра в неадекватно състоя­ния, той се опитваше да я спасява. Като видя, че не се справя със ситуаци­ята, гордо я придружи до районното управление на МВР, а след това търпели­во чакаше срещата с неин адвокат и съответното й освобождаване.

Запознати с връзката им издават, че нещата между двамата се обтег­нали до краен предел заради измислиците, с които Жана засипвала младежа.

Тя постоянно го врънкала за дребни услуги, на­стоявала нонстоп  да бъде до нея и по този начин, го лишавала от собствена кариера. Самочуствието й погаснало след Цоканата за участие във „ВИП брадър“, която тя горд приела. Тактиче­ски започнала да об­работва Лео за евен­туалния престой в къщата, за това, че ще даде номера му да го търсят за лайфовете на живо и че той е длъжен да й оказва морал­на подкрепа в ефир.

Леандер Франсиско Янес решил да скъса синджира на обсебващата любов и отпрашил към морето. Там се присъединил към балетната формация на Иван Иванов – Айвън, който го приел повече от приятелски. Щом на­учила, че почва рабо­та, Бергендорф веднага набрала мобилния му номер и излъгала, че е бременна. Споделила, че е в третия месец, но до­сега мълчала от суеверие. Лъжата й не хванала дикиш. Лео отсякъл, че не е възможно да е бременна от него, защото бил взел мерки и тя знаела много добре за това. Айвън пък лишавала от собствена кариера.  Самочувствието й поменало след  поканата за г  участие във „ВИП Чррадър“, която тя гордр приела. Тактиче­ски започнала да об­работва Лео за евен­туалния престой в къщата, за това, че ще даде номера му да го търсят за лайфовете на живо и че той е длъжен да й оказва ; морал­на под- крепа в ефир.

Леандер Франсиско Янес решил да скъса синджира на обсебващата любов и отпрашил към морето. Там се присъединил към балетната формация на Иван Иванов – Айвън, който го приел повече от приятелски. Щом на­учила, че почва рабо­та, Бергендорф веднага набрала мобилния му номер и излъгала, че е бременна. Споделила, че е в третия месец, но до­сега мълчала от суеверие. Лъжата й не хванала дикиш. Лео отсякъл, че не е възможно да е бременна от него, защото бил взел мерки и тя знаела много добре за това. Айвън пък се разсмял и казал, не Жана все повече и повече му заприличва на Ейми Уайнхаус.

Опитите й да го оплете за пореден път в мрежите си

ударили на камък. Пос­ледвала серия от телефо­нен терор, който в крайна сметка бил прекратен от самата певица. Уморена от неуспехите си на любов­ния фронт, тя се кротнала в очакване на сезона на „ВИП Брадър“ и дори си поставила за цел да свали няколко килограма, за да изглежда още по-стройна и по-секси от телевизион­ния екран.

Лео бил изключително доволен от решението й да се оттегли, защото така получавал шанс да живее своя собствен живот, а не нейния. Той е убеден, че бъдещето му готви неве­роятна кариера,която ще тръгне нагоре в подходя­щото време.

Екзотичната си фами­лия красавецът е получил от баща си, който е кубинец. Роден е в София, но като дете е живял в Куба.

Тренирал е бойни изкуства

Има диплома по кла­сически балет. След за­вършване на хореограф­ското училище става част от балет „Арабеск“. Като танцьор работи от 19-годишен, а светлините на прожекторите го привли­чат повече от любовта към Бергендорф.

„Последните 2 години бяха най-тежки за мен, заради живота ми с Жана. Връзката ни беше стана­ла мъчителна. Всекиднев­ни скандали, разправии за нищо, не можех да угодя на желанията й, не разбирах настроенията й. В един момент нищо между нас не вървеше. Сега съм на сцената и се чувствам отново жив. Ста­нах на 30 години и време да нося отговорности, а не да пропилявам живота си“, признава Лео, който досега пазеше мълчание относно скандалите с би­вшата му, която въпреки раздялата го проследи и на морето.

 Източник: в-к Уикенд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук